Дуже смачний і ситний салат з печінки. Люблю його ще й за те, що готується він буквально за 20 хвилин. Курячу печінку можна замінити як на свинячу, так і яловичу. А свіжий огірок можна замінити на солений. Цей салат смачний як в теплом, так і в холодному вигляді. Рекомендую.
Інгредієнти
- Печінка куряча - 150 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Огірок - 2 шт
- Майонез - 1 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
Цибулю нарізати півкільцями.
Печінку підсмажити на сковороді з двох сторін протягом 5 хвилин, кілька разів перевернути.
Потім додати цибулю і смажити ще 8-10 хвилин. Потім готову печінку відокремити від цибулі.
Свіжий огірок нарізати соломкою.
Печінку нарізати соломкою.
Змішати печінку, огірок і цибулю. Посолити і поперчити. Заправити майонезом і все ретельно перемішати.
Коментувати