Салат з курячої печінки і огірка

Дуже смачний і ситний салат з печінки. Люблю його ще й за те, що готується він буквально за 20 хвилин. Курячу печінку можна замінити як на свинячу, так і яловичу. А свіжий огірок можна замінити на солений. Цей салат смачний як в теплом, так і в холодному вигляді. Рекомендую.

Інгредієнти

  • Печінка куряча - 150 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Огірок - 2 шт
  • Майонез - 1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
Цибулю нарізати півкільцями.
Печінку підсмажити на сковороді з двох сторін протягом 5 хвилин, кілька разів перевернути.
Потім додати цибулю і смажити ще 8-10 хвилин. Потім готову печінку відокремити від цибулі.
Свіжий огірок нарізати соломкою.
Печінку нарізати соломкою.
Змішати печінку, огірок і цибулю. Посолити і поперчити. Заправити майонезом і все ретельно перемішати.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі