Хочу поділитися дуже смачним салатом з корейською морквою, курячих сердечок і шампіньйонів! Смачний, ситний і просто чудовий салат.
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 8
Інгредієнти
- Сердечка курячі - 500 г
- Шампіньйони - 500 г
- Морква (по корейськи) - 200 г
- Цибуля ріпчаста (маринована) - 2 шт
- Майонез
- Сіль за смаком
- Перець чорний (за смаком)
- Олія (для смаження)
Підготуємо потрібні інгредієнти. Сердечка відварити і обсмажити, трохи посолити і поперчити.
Замарінуемо цибулю. Одну велику цибулину порізати півкільцями, додати 1 ст. ложку цукру, 2 ложки оцту, 4 ложки води. Залишимо на 15 -20мінут.
Шампіньйони обсмажити з другою цибулиною на олії. Посолити, поперчити трохи.
Коли все охолоне, і замаринується цибуля, додамо моркву по корейськи і все змішаємо.
Заправимо майонезом і подаємо до столу. Смачного!
Коментувати