Салат з курячими сердечками

Хочу поділитися дуже смачним салатом з корейською морквою, курячих сердечок і шампіньйонів! Смачний, ситний і просто чудовий салат.

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 8

Інгредієнти

  • Сердечка курячі - 500 г
  • Шампіньйони - 500 г
  • Морква (по корейськи) - 200 г
  • Цибуля ріпчаста (маринована) - 2 шт
  • Майонез
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний (за смаком)
  • Олія (для смаження)
Підготуємо потрібні інгредієнти. Сердечка відварити і обсмажити, трохи посолити і поперчити.
Замарінуемо цибулю. Одну велику цибулину порізати півкільцями, додати 1 ст. ложку цукру, 2 ложки оцту, 4 ложки води. Залишимо на 15 -20мінут.
Шампіньйони обсмажити з другою цибулиною на олії. Посолити, поперчити трохи.
Коли все охолоне, і замаринується цибуля, додамо моркву по корейськи і все змішаємо.
Заправимо майонезом і подаємо до столу. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі