Салат з кускуса з печінкою тріски

Ми любимо салати з печінки тріски. Перед святами я обов'язково купую баночку цього продукту. Перша декада березня,у мене - низка свят. Тут і 8 Березня, і дні народження чоловіка і сина. В цьому році мені треба було зібрати стіл і приготувати салати на день народження сина для великої чоловічій компанії. Тому на столі була достатня кількість закусок і салатів. Так вийшло, що в цей день я працювала. Прийшовши додому побачила, що мій вічно голодний синуля з'їв огірки і рис для салату. Абсолютно несподівано народилася ця закуска - салат в тарталетках з печінки тріски і кускуса із зеленню.

Час приготування: 15 хвилин

Інгредієнти

  • Печінка тріски - 1 бан.
  • Кус-кус - 1/2 скл.
  • Зелень (у мене укрроп) - 1 пуч.
Приготувати кус-кус по інструкції на упаковці. Розпушити, остудити.
Зелень вимити, обсушити, подрібнити.
Печінку тріски витягнути з банки. Розім'яти виделкою.
Змішати кус-кус з зеленню і печінкою тріски. Викласти в тарталетки. Прикрасити за бажанням. Швидкий салат з печінки тріски і кускусом із зеленню готовий. Смачного!
Зі столу тарталетки зникли дуже швидко. Хлопці питали у мене "Що це за ікра? Смачна". Син хитро посміхався. На фото остання тарталетка, яку я не встигла прикрасити.

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі