Салат з моцарелою

Як приготувати літній салат з моцарелою і помідорами, з куркою і тунцем, з яйцем і оливками, рецепти з пекінської капусти, з руколою і авокадо, мікс з помідорів і овочами, з огірком і салатом. Грецький салат, овочевий з кульками моцарели, помідори з моцарелою міні, салат із сиром моцарелла і руколи.

Пропоную легкий салат з руколою і моцарелою, а ще з фенхелем і селерою. Легкий, з яскравим поєднанням смаків, прекрасно підійде як до святкового столу, так і на повсякденний стіл.

Інгредієнти

для салату

  • Рукола - 1 пуч.
  • Фенхель - 0.5 шт
  • Селера черешкова - 2 шт
  • Моцарелла - 150 г
  • Помідори черрі - 10 шт
  • Сік лимонний - 2 ст. л.

заправка

  • Оливкова олія - ​​4 ст. л.
  • Кріп - 1 пуч.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком

Час приготування: 25 хвилин

Кількість порцій: 8

Пропоную спробувати смачний вітамінний салат з редискою і моцарелою. Сподіваюся, він буде цікавий любителям авокадо!

Інгредієнти

  • Авокадо - 1 шт
  • Редис - 50 г
  • Листя салату / Салат - 0.5 пуч.
  • Моцарелла - 100 г
  • Лимон - 0.5 шт
  • Оливкова олія (за смаком, 2-3 ст. л.) - 2 ст. л.
  • Помідори черрі - 50 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Зелень (для подачі) - за смаком

Літо підходить до кінця, але ще радує нас теплими днями. У господинь спекотна пора - заготовки на зиму, закрутки. Постає питання чим годувати сім'ю на вечерю? Хочеться смачне і не важке блюдо. Звичайно салат! Я пропоную салат тунцем з явними італійськими мотивами: помідори, моцарелла, доповнені листям салату і тунцем. З одного боку свіжість, легкість, з іншого - сир і тунець дозволяють насититися. Кухня: Італійська

Інгредієнти

Основне

  • Листя салату / Салат ( "Айсберг") - 1 пуч.
  • Тунець (приблизно 180 г) - 1 бан.
  • Моцарелла (міні) - 125 г
  • Помідори черрі (або 1-2 помідори) - 18 шт
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком

заправка

  • Оливкова олія - ​​4 ст. л.
  • Гірчиця - 1 ст. л.
  • Оцет - 20 г
  • Часник - 2 зуб.

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 3

Майже салат з капусти по-італійськи, тільки листя салату я замінила на листя молодої білокачанної капусти. Одні вітаміни і, звичайно, від капусти абсолютно смак не зіпсувався. Спробуйте!

Інгредієнти

для салату

  • Капуста білокачанна / Капустa (5 листів молодої капусти) - 150 г
  • Зелень (2 гілочки петрушки і 1 перо зеленої цибулі) - 3 гіл.
  • Цибуля червона (маленька) - 1 шт
  • Огірок - 1 шт
  • Помідори черрі - 8 шт
  • Оливки зелені - 10 шт
  • Моцарелла (маленька упаковка сиру в кульках) - 1 упак.
  • Сіль - 0,5 ч. л.

для заправки

  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.
  • Мед (рідкий) - 1 ч. л.
  • Лайм - 0,5 шт
  • Перець чорний (за смаком) - 0,25 ч. л.

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 3

Смачний освіжаючий літній салат з моєї скарбнички корисних салатів.

Інгредієнти

салат

  • Листя салату / Салат - 1 пуч.
  • Рукола - 1 пуч.
  • Нектарин (середнього розміру) - 2 шт
  • Моцарелла - 100 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Сухарики (пшеничні) - 2 ст. л.

соус

  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.
  • Бальзамик - 1 ст. л.
  • Мед - 1/2 ч. л.
  • Гірчиця - 1 ч. л.
  • Сік (персиковий) - 2 ст. л.

Дуже смачний салат з листя салату і моцарелою! Базилік, змішуючись з петрушкою, оливковою олією і лимонним соком, втрачає свій різкий запах і у заправки виходить ніжний аромат свіжості. В цьому салаті з сухариків вдало поєднуються різні текстури, смаки і кольори: пріснувата моцарелла доповнюється кислувато-солонуватим смаком заправки і яскравим м'ясним смаком сиро-копченої ковбаси. Подушка зі свіжої салатної зелені та хрусткі сухарики доповнюють смаковий ансамбль.

Інгредієнти

  • Ковбаса ( сиро-копчена) - 50 г
  • Хліб (білий без кірочок) - 3 скибки
  • Оливкова олія - ​​4 ст. л.
  • Моцарелла - 150 г
  • Базилік (свіжа зелень) - 20 г
  • Петрушка (свіжа зелень) - 20 г
  • Сік лимонний - 1 ст. л.
  • Сіль - 1/5 ч. л.
  • Перець чорний (за смаком)
  • Листя салату / Салат (або суміш улюблених салатних листя) - 1 пуч.

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 3

Пропоную простий рецепт салату з буряка запеченого і моцарели. Готується дуже швидко. Прекрасний сніданок, і перекус!

Інгредієнти

  • Буряк (у мене запечений) - 1/2 шт
  • Моцарелла - 40 г
  • Базилік - за смаком
  • Оливкова олія - ​​1 ч. л.
  • Мед (рідкий) - 1/4 ч. л.
  • Перець чорний - 1/2 ч. л.
  • Гірчиця - 1/4 ч. л.

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 2

У класичний італійський салат з моцарелою і помідорами я додала новий інгредієнт - грибочки, вийшла інша смачна страва. Такий салат з грибами краще подавати теплим.

Інгредієнти

  • Гриби (у мене були опеньки) - 150 г
  • Помідори черрі - 8 шт
  • Моцарелла - 10 шт
  • Рукола - 1 пуч.
  • Олія оливкова
  • Оцет (бальзамічний)
  • Сіль
  • Перець духмяний

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4

Легкі і смачні салати з моцарелою. Можна їсти як основне блюдо)

Інгредієнти

  • Спагеті (або будь-які макарони твердих сортів) - 100 г
  • Моцарелла (в кульках) - 6 шт
  • Помідори черрі (або маленькі помідори) - 6 шт
  • Базилік (зелене листя (2 листочки порубати)) - 8 шт
  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  • Сік (вичавлений з лимона або лайма) - 1 ст. л.
  • Сіль (за смаком) - 1/8 ч. л.
  • Перець чорний (за смаком) - 1/8 ч. л.

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 2

Поєднання стиглих томатів з ваніллю і м'ятою досить незвично, але, тим не менш, вражає своєю свіжістю і незабутнім смаком. Цей салат з помідорів і моцарелою готується дуже швидко, і він не тільки приємно урізноманітнить ваш стіл, але і обов'язково запам'ятається своїм неповторним смаком.

Інгредієнти

  • Помідор (великий) - 1 шт
  • Моцарелла (1 велику кульку) - 1 шт
  • М'ята (листочки) - 5 шт
  • Цедра лимона - 0,5 ч. л.
  • Ваніль (стручок) - 1 шт
  • Оливкова олія - ​​50 мл

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 2

Легкий, смачний, корисний салат з рибою для стрункої фігури! Ніжний, молочний смак моцарели прекрасно доповнює смак овочів і червоною рибки! Дуже рекомендую!

Інгредієнти

  • Зелень (рукола + мангольд) - 3 ст. л.
  • Помідори черрі - 4 шт
  • Цибуля ріпчаста (фіолетова, гостра) - 1/3 шт
  • Маслини (с / к) - 5 шт
  • Моцарелла - 50 г
  • Огірок - 0,5 шт
  • Форель (слабосолона) - 30 г
  • Оливкова олія - ​​1 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Кунжут - за смаком

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 1