Ще один рецепт салату із солоних грибів і нуту. Зазвичай я такий салат роблю з картоплею, але в цей раз мені було лінь варити її, а нут вже був готовий. Ще раз повторюся, що я варю всю пачку, частину заморожую і дістаю коли потрібно.
Інгредієнти
салат
- Нут (готовий) - 100 г
- Горошок зелений (консервований) - 70 г
- Гриби (солоні, але і мариновані теж можна) - 100 г
- Зелень - 0.5 пуч.
заправка
- Сік лимонний - 0.5 ст. л.
- Олія - 1 ст. л.
- Бальзамик - 0.5 ст. л.
Час приготування: 10 хвилин
Нут відварити, якщо він ще не зварений. Але це потрібно зробити заздалегідь, оскільки його краще на ніч замочити, а потім у великій кількості води зварити.
Гриби нарізати, якщо це потрібно
Всі інгредієнти змішати. Для заправки теж все змішати і заправити. Втім можна і просто олією обійтися, теж буде смачно. Для пікантності ще можна додати ріпчасту цибулю.
Посипати нарізаною зеленню. На жаль у мене в цей раз її не виявилося, я використовувала суху. Смачного!
Коментувати