Салат з омлетом

Салат з яєчним омлетом і ковбасою, салат з омлетом, курячим філе і копченою куркою, рецепти з корейською морквою, з перцем і помідорами, з грибами і печінкою, з огірком і ананасами, з шинкою та куркою, з язиком. Салат з омлету і печінки, з корейської моркви і курки, з язика та свіжих огірків, з пекінської капусти, з курки та омлетом.

Легкий і смачний салат з курячим філе і омлетом, в міру солодкий за рахунок консервованої кукурудзи.

Інгредієнти

  • Філе куряче - 1 шт
  • Приправа (для ніжного філе курячої грудки) - 1 пакет.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Молоко - 2 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Кукурудза - 0,5 бан.
  • Цибуля ріпчаста (маленька головка) - 0,5 шт
  • Майонез - за смаком
  • Олія (для смаження)

Час приготування: 25 хвилин

Кількість порцій: 3

Готувала цей салат після новорічних свят. Хотілося чогось легкого, не майонезного. Пошукавши на просторах інтернету, знайшла такий простий салат з пекінської капусти і омлету. Пропоную його вашій увазі.

Інгредієнти

  • Яйце куряче - 3 шт
  • Молоко - 100 мл
  • Капуста пекінська - 200 г
  • Сир твердий - 150 г
  • Сметана (для заправки) - 200 г
  • Часник (для заправки) - 1-2 зуб.

Час приготування: 30 хвилин

 

Смачний, соковитий і легкий салат з яйцем! Пригощайтеся!

Інгредієнти

  • Яйце куряче - 1 шт
  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Капуста білокачанна / Капустa - 100 г
  • Горошок зелений (консервований) - 5 ст. л.
  • Сир твердий - 60 г
  • Олія (за смаком)
  • Кріп - 0,5 пуч.

Дуже смачний і ситний салат з яловичої печінки, який можна їсти як і основне блюдо. Простий в приготуванні, навіть починаюча господиня впорається дуже швидко.

Інгредієнти

  • Печінка яловича - 400 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Морква - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Олія - ​​5 ст. л.
  • Молоко - 3 ст. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 1 ст. л.
  • Петрушка - 1/2 пуч.
  • Сіль (за смаком) - 1 пуч.
  • Перець чорний (за смаком) - 1 пуч.

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 4

Куряче філе добре поєднується з пекінською капустою, але моє вічне визнання нашої рідної "белокочанке", саме її я використовувала в цьому салаті з моркви і курячого філе, спробуйте.

Інгредієнти

  • Філе куряче - 1 шт
  • Приправа (для ніжного філе курячої грудки) - 1 пакет.
  • Капуста білокачанна / Капустa - 100 г
  • Морква - 1 шт
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Молоко - 1 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Майонез - за смаком

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 2