Пропоную спробувати смачну пісну закуску - мезе з печеного баклажана в тандемі з солодкими і соковитими помідорами черрі і соковитими зернятками граната. Салат з гранатом, баклажанами і помідорами.
Інгредієнти
- Баклажани (середні) - 3 шт
- Помідори черрі - 200 г
- Гранат - 1 шт
- Часник - 1 зуб.
- Цибуля зелена (пір'їнки) - 3 шт
- Тахінна паста (або 2 ст.л кунжуту) - 1 ст. л.
- Оливкова олія - 3 ст. л.
- Перець чорний - за смаком
- Сіль за смаком
- М'ята (листочків.) - 6 шт
Час приготування: 60 хвилин
Потикати баклажани ножем і запікати близько 45 хвилин в попередньо розігрітій до 200 град. духовці. Дати охолонути, зняти шкірку і дрібно порубати м'якоть.
Дрібно натерти або порізати часник. Цибулю так само дрібно порізати.
Додати до баклажанів тахинную пасту, якщо її немає, то підсмажити зерна кунжуту і додати їх. Так само додаємо оливкову олію, сік з половини граната, сіль і перець за смаком.
Помідори черрі розрізаємо навпіл.
Додаємо зерна граната і листочки м'яти. Все перемішати.
Наша закуска готова! Смачного!
Коментувати