Салат з печених перців і бринзи

Болгарський салат. Болгари називають його "разядка" Слово "разядка" перекладається як "салат для збудження апетиту". Дуже смачний і легкий в приготуванні. Кухня: Болгарська. Салати з перцю - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Перець болгарський (середній) - 3 шт
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Бринза - 100 г
  • Йогурт (або сметана або майонез) - 200 г
  • Часник - 2 зуб.
  • Петрушка (за бажанням) - 0.5 пуч.
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.
  • Перець червоний пекучий - за смаком
  • Сіль за смаком

Час приготування: 45 хвилин

Дрібно нарізати часник і змішати його з йогуртом, нехай настоюється. Перець запекти протягом 35 хвилин при темп. 200 град.
Зварити яйця і потерти їх на крупній тертці.
З запечених перців зняти шкірку, видалити насіння і нарізати їх на смужки.
Змішуємо яйця і перець.
Бринзу так само натираємо на крупній тертці і додаємо до салату. Петрушку дрібно нарізати. Змішати все з йогуртом.
Розжарити масло і швидко обсмажити в ньому червоний пекучий перець.
Укласти салат на блюдо і полити перцевим маслом.
Дуже смачно як паштет намазка з хлібом або коржем. Пригощайтеся! Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі