Перерила всі свої кулінарні книги і журнали. Мені дуже сподобався один рецепт, але на превеликий жаль вдома не було потрібних інгредієнтів. З цієї причини з'явився зовсім новий рецепт салату з редиски: свіжий і пікантний салат з телятини, редиски та перцю. Готуйте салат з перцю. Спробуйте зробити!
Інгредієнти
Заправка
- Жовток яєчний (відвареної) - 1 шт
- Гірчиця - 1 ч. л.
- Часник - 1 зуб.
- Оливкова олія - 1 ст. л.
- Сметана - 4 ст. л.
- Сіль (за смаком) - 1/3 ч. л.
- Перець чорний (за смаком) - 1/4 ч. л.
Салат
- Телятина (відварна) - 200 г
- Листя салату (у мене Айсберг 4 листа) - 4 шт
- Перець болгарський (великий) - 1 шт
- Редис (у мене великі, якщо дрібні - взяти більше) - 6 шт
- Зелень (у мене цибуля зелена, кінза, кріп та петрушка) - 1 пуч.
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 3
Я почала з заправки. Відварений жовток розім'яти виделкою, додати гірчицю та оливкову олію, і потім знову розім'яти. Додати подрібнений часник, перемішати. В останню чергу по одній ложці додати сметану, все ретельно перемішати. Спробувати додати сіль-перець за смаком.
Телятину відварну розібрати на волокна.
Листя салату порвати крупно.
Перець болгарський порізати тонкою соломкою.
Редиску теж тонкою соломкою.
Зелень порізати.
Додати заправку і все перемішати.
Салат з телятини вийшов свіжий і пікантний одночасно. Дуже приємно так перекусити або з'їсти перед обідом. Крім того, при бажанні розвантажитися, може цілком вечерю замінити. Пригощайтеся! Смачного!
Коментувати