Салат з тріски консервованої

Хочете зробити рибний салат? Є кілька його варіацій: наприклад, з рисом або з цвітною капустою, з майонезом або йогуртом. Підкажу рецепт, як приготувати салат з печінкою тріски консервованої. Салат подають у великому блюді або на листках зелені. Він хороший до святкового столу або повсякденного. Цей салат з листя салату можна використовувати як рецепт салату на весілля. Якщо хочете ситний і поживний салат, тоді використовуйте відварений білий рис і майонез, а більш легку версію роблять з подрібненою цвітної капусти і з соусом на основі йогурту.

Інгредієнти

  • Цвітна капуста - 1-2 шт (якщо велика, тоді 1 шт або 2 поменше)
  • Яйця - 4 шт
  • Зелена цибуля - 3 шт
  • Печінки тріски консервована - 180 г
  • Листя салату - 12 шт
  • Кріп - 3 шт
  • Йогурт - 0,5 ст.
  • Сіль за смаком

Кількість порцій: 12

Час приготування: 30 хв

1. Розділіть кольорову капусту на суцвіття, відваріть в підсоленій воді і наріжте дрібно.

2. Відваріть яйця і натріть їх на дрібній тертці. У мисці змішайте кольорову капусту і яйця.

3. Відкрийте печінку тріски і розімніть її виделкою або наріжте дрібно, перекладіть в миску до решти інгредієнтів, влийте трохи масла з банки, але не переборщіть.

4. Нарежьте дрібно зелену цибулю, додайте в миску, перемішайте весь вміст.

5. Для соусу: змішайте йогурт, подрібнений кріп і сіль.

6. Розкладіть салат з печінкою тріски по салатним листю і подавайте соус в окремому соуснику. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі