Хочете зробити рибний салат? Є кілька його варіацій: наприклад, з рисом або з цвітною капустою, з майонезом або йогуртом. Підкажу рецепт, як приготувати салат з печінкою тріски консервованої. Салат подають у великому блюді або на листках зелені. Він хороший до святкового столу або повсякденного. Цей салат з листя салату можна використовувати як рецепт салату на весілля. Якщо хочете ситний і поживний салат, тоді використовуйте відварений білий рис і майонез, а більш легку версію роблять з подрібненою цвітної капусти і з соусом на основі йогурту.
Інгредієнти
- Цвітна капуста - 1-2 шт (якщо велика, тоді 1 шт або 2 поменше)
- Яйця - 4 шт
- Зелена цибуля - 3 шт
- Печінки тріски консервована - 180 г
- Листя салату - 12 шт
- Кріп - 3 шт
- Йогурт - 0,5 ст.
- Сіль за смаком
Кількість порцій: 12
Час приготування: 30 хв
1. Розділіть кольорову капусту на суцвіття, відваріть в підсоленій воді і наріжте дрібно.
2. Відваріть яйця і натріть їх на дрібній тертці. У мисці змішайте кольорову капусту і яйця.
3. Відкрийте печінку тріски і розімніть її виделкою або наріжте дрібно, перекладіть в миску до решти інгредієнтів, влийте трохи масла з банки, але не переборщіть.
4. Нарежьте дрібно зелену цибулю, додайте в миску, перемішайте весь вміст.
5. Для соусу: змішайте йогурт, подрібнений кріп і сіль.
6. Розкладіть салат з печінкою тріски по салатним листю і подавайте соус в окремому соуснику. Смачного!
2. Відваріть яйця і натріть їх на дрібній тертці. У мисці змішайте кольорову капусту і яйця.
3. Відкрийте печінку тріски і розімніть її виделкою або наріжте дрібно, перекладіть в миску до решти інгредієнтів, влийте трохи масла з банки, але не переборщіть.
4. Нарежьте дрібно зелену цибулю, додайте в миску, перемішайте весь вміст.
5. Для соусу: змішайте йогурт, подрібнений кріп і сіль.
6. Розкладіть салат з печінкою тріски по салатним листю і подавайте соус в окремому соуснику. Смачного!
Коментувати