Салат з відвареного мяса

Зазвичай, в приготуванні салатів з відвареного мяса використовують елементарні інгредієнти. Салат з відвареним мясом, рецепти салатів з фото. Готуйте і насолоджуйтеся!

Відмінний пікантний салат з руколи, відвареного мяса баранини і маринованих домашніх огірків. Смачно, ситно, пікантно. Пробуйте готувати салат з огірків, він смачний.

Інгредієнти

  • Баранина (відварна) - 200 г
  • Помідори черрі (3 шт.-жовті, 3 шт.-червоні) - 6 шт
  • Сіль
  • Часник - 1 зуб.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Огірок маринований - 2 шт
  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  • Суміш перців
  • Квасоля консервована (біла) - 1/2 скл.
  • Рукола - 1 горст.
  • Олія рослинна - ​​2 ст. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 2

Скоро свято. І цей смачний новорічний салат з відвареного мяса буде прикрасою святкового столу.

Інгредієнти

  • Картопля (відварена) - 100 г
  • Соус - 1 ст. л.
  • Яйце куряче (відварне) - 2 шт
  • Морква (відварна) - 50 г
  • М'ясо (будь-яке відварне) - 70 г
  • Огірок (солоний) - 1 шт
  • Сир твердий - 100 г
  • Сметана - 2 ст. л.
  • Майонез - 2 ст. л.
  • Сік лимонний - 1 ч. л.
  • Зелень
  • Горошок зелений (у мене чайна ложка)

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 2

Дуже смачний салат з гранатом і відвареного мяса з мінімальним набором інгредієнтів! Виглядає яскраво і святково! Прекрасно підійде як рецепт салату на весілля. Але зовсім не обов'язково чекати свята, щоб його приготувати! Якщо у Вас в холодильнику є шматок вареної яловичини і раптово гості на порозі, то не важко буде зібрати такий гарний салат!

Інгредієнти

  • Яловичина (м'ясо повинно бути варене) - 250 г
  • Гранат (ядра очищені) - 100 г
  • Цибуля ріпчаста (не велика) - 1 шт
  • Зелень (в оригіналі кінза, але для тих хто не любить її можна петрушку або скомбінувати з кінзою.) - 1 пуч.
  • Майонез - 3 ст. л.
  • Сіль - 1 пучок
  • Цукор (для маринування цибулі) - 0,5 ч. л.
  • Оцет (для маринування цибулі) - 1 ст. л.
  • Вода (для маринування цибулі) - 50 мл

В інтернеті є схожі салати, але вони мають інші інгредієнти. Тому із задоволенням представляю вашій увазі цей оригінальний і смачний салат з ананасом і відвареним м'ясом до святкового столу. Заходьте, покажу, розповім, пригощаючи!

Інгредієнти

  • Індичка (філе відварне) - 150 г
  • Рис (вага сухого рису) - 100 г
  • Ананас (свіжий) - 200 г
  • Майонез - 3 ст. л.
  • Йогурт (натуральний) - 3 ст. л.
  • Часник - 5 зуб.
  • зелень
  • сіль
  • Насіння соняшника

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 5

Салат з відвареного мяса і граната. Складові прості, всього 5. Поєднання м'яса яловичини і граната з яблуком, чарівним чином народжують абсолютно новий смак. Пробуйте готувати нові салати до святкового столу.

Інгредієнти

  • Яловичина (пісна) - 400 г
  • Гранат - 2 шт
  • Яблуко (зелене жорстке, очищене від шкірки.) - 1 шт
  • Яйце куряче - 5 шт
  • Майонез - 3 ст. л.

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 7

Цей салат  з відвареного мяса ми з чоловіком дуже часто беремо в одному придорожньому кафе, коли їздимо у справах в місто. Назва салату однойменно з назвою кафе, - простий, але дуже смачний салат на скорую руку, в ньому все дуже гармонійно. Заходьте, пригощаю!

Інгредієнти

  • Яловичина (відварна або запечена) - 100 г
  • Огірок маринований - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Оливки чорні - 10 шт
  • Майонез
  • Сіль
  • Перець чорний

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 2

Цей салат без майонезу з відвареного мяса ідеальний для чоловічих посиденьок з міцними напоями, і дами зазвичай не відмовляються. Він ситний, дуже пікантний і досить оригінальний. Заходьте на дегустацію. При наявності вареної яловичини, готується швидко, але потрібно хвилин 30-60, щоб салатик настоявся і змішалися всі смаки.

Інгредієнти

  • Яловичина (варена) - 500 г
  • Цибуля зелена - 1 пуч.
  • Петрушка - 0,5 пуч.
  • Каперси - 2 ст. л.
  • Корнішони (мариновані) - 5 шт
  • Яйце куряче (зварені в круту) - 2 шт
  • Оливкова олія - ​​100 мл
  • Оцет (хорошої якості винний) - 3 ст. л.
  • Гірчиця (гостра) - 1 ч. л.
  • Сіль (я звичайно не солю)

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 5

Салат з відвареного мяса і грибів. Знайшла цей рецепт салату з грибами в своєму кулінарному блокноті. Коли і звідки він там з'явився я не пам'ятаю, ймовірно, взяла з просторів інтернету. Все не наважувалася приготувати - бентежила сира морква серед інгредієнтів - в моєму уявленні ніяк вона не поєднувалася з усім іншим. Сумніви були абсолютно марні - салат з моркви, відвареного мяса і грибів "Біла ніч" дуже смачний! Чоловік просить "на біс", гості теж оцінили. Пригощайтеся!

Інгредієнти

  • Гриби (мариновані) - 200 г
  • М'ясо (відварене, будь-яке, у мене свинина) - 300 г
  • Картопля (відварена) - 2 шт
  • Морква (сира) - 1 шт
  • Сир твердий - 250 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Майонез
  • Олія (для обсмажування)