Салат з відвареного мяса і грибів. Знайшла цей рецепт салату з грибами в своєму кулінарному блокноті. Коли і звідки він там з'явився я не пам'ятаю, ймовірно, взяла з просторів інтернету. Все не наважувалася приготувати - бентежила сира морква серед інгредієнтів - в моєму уявленні ніяк вона не поєднувалася з усім іншим. Сумніви були абсолютно марні - салат з моркви, відвареного мяса і грибів "Біла ніч" дуже смачний! Чоловік просить "на біс", гості теж оцінили. Пригощайтеся!
Інгредієнти
- Гриби (мариновані) - 200 г
- М'ясо (відварене, будь-яке, у мене свинина) - 300 г
- Картопля (відварена) - 2 шт
- Морква (сира) - 1 шт
- Сир твердий - 250 г
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Майонез
- Олія (для обсмажування)