Салат з яловичини

Дізнайтеся, як приготувати теплий салат з яловичини з серця, щоб вразити всіх своїми кулінарними здібностями. Салати з яловичиною і майонезом.

Незвичайний по оформленню салат з яловичини і маринованих огірків можна готувати на будь-який святковий стіл. Цей салат дивно красивий з оформлення і дуже смачний. Я готувала цей салат на Новий рік. У цьому салаті є два секрету - це соус і цибуля. Що стосується соусу, він готується на основі йогурту, а для цибулі готується інший маринад. В результаті виходить дуже незвичайний салат з огірків, який ідеально підійде для святкового столу.

Інгредієнти

  • Яловичина - 300 г
  • Яйця - 2-3 шт
  • Сир - 150 г
  • Цибуля - 1 шт
  • Свіжий огірок - 1 шт
  • Маринований огірок - 1 шт
  • Свіжий кріп - 20 г
  • Йогурт - 200 г
  • Часник - 2 зуб.
  • Гірчиця - 1 ч. ложка
  • Сіль і спеції - за смаком

Кількість порцій: 3-6

Час приготування: 19 ч. 0 хв

Подивіться, як приготувати салат з яловичини і майонезу з цибулею, і порадуйте їм своїх чоловіків! Блюдо просте в приготуванні, ситне, смачне і апетитне на вид. А головне - з м'ясом (чоловіки оцінять). Цей салат  з сиром виходить не тільки смачним, але і красивим: шари м'яса, цибулі, сиру і яєць в поєднанні з сіточкою з майонезу апетитно виглядають в розрізі і дозволяють подати такий салат навіть на святковий стіл. Прекрасно підійде як салат на день народження. Сам процес приготування займе у вас не більше 20 хвилин, але ви зможете порадувати своїх улюблених смачним блюдом. Обов'язково замаринуйте цибулю, вона стане м'якше і позбудеться від різкого запаху. Прикрасити салат можна майонезом, зеленню або фігурками з овочів, експериментуйте!

Інгредієнти

  • Яловичина - 400 г (відварна)
  • Сир твердий - 200 г
  • Майонез - 250-300 г
  • Яйце - 5 шт (варене)
  • Цибуля - 1-2 шт
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Сіль - 0,5 ч. л.
  • Сік лимона - 1/2 шт

Кількість порцій: 4

Час приготування: 20 хв.

Смачний теплий салат з солодкого болгарського перцю, яловичини і смаженої цибулі і свіжого, спеціально підготовленого огірка можна подати як гарячу закуску до вечері або легкий обід. Злегка просолений огірок, смажена яловичина з овочами, кислинка лимона і прянощі соєвого соусу дозволяють отримати тонкий витончений смак. Запрошую спробувати!

Інгредієнти

  • Яловичина (можливо використовувати інше м'ясо) - 250 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Перець болгарський (невеликий) - 1 шт
  • Огірок (свіжий довгоплідний ~ 200 г) - 1 шт
  • Часник - 1 зуб.
  • Спеції (коріандр, червоний мелений перець гострий або солодкий на смак) - 1 ч. л.
  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Сік лимонний - 1 ст. л.
  • Олія - ​​2 ст. л.

Час приготування: 25 хвилин

Кількість порцій: 2

Переглянула рецепти в інтернеті, такого салату з яловичиною не знайшла. Якщо раптом випадково пропустила, вибачте! Простий у виконанні салат з моркви, саме витратне за часом-відварити яловичину. Запрошую подивитися, приготувати і оцінити!

Інгредієнти

  • Яловичина (по можливості з найменшою кількістю жилок) - 500 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Морква - 2 шт
  • Огірок маринований - 5 шт
  • Часник (за смаком) - 3 зуб.
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Майонез (за смаком) - 2 ст. л.
  • Сіль (за смаком) - 1 пуч.
  • Перець чорний (мелений, за смаком) - 2 пуч.
  • Яйце куряче - 5 шт

Час приготування: 30 хвилин

За часів нашої молодості був відомий такий салат з м'ясом. Ситний, не клопіткий і красивий салат з яловичини. Поряд з величезною різноманітністю новинок, він і зараз одним з перших зникає зі столу. Хто з ним знайомий - пропоную згадати, а хто чує вперше - приготуйте, він гідний вашої уваги.

Інгредієнти

  • Яловичина (відварна) - 150 г
  • Цибуля біла - 1/2 шт
  • Огірок маринований (середній) - 1 шт
  • Соус-маринад (соєвий соус) - 1 ч. л.
  • Оцет (6%) - 1 ст. л.
  • Майонез - за смаком
  • Гірчиця (зерниста) - за смаком

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 3

Вы любите азіатську кухню? Поспішаю поділитися з вами чудовою і зовсім нескладної ідеєю, як приготувати тайський теплий салат з яловичини. Рекомендую обов'язково повторити рецепт салату в домашніх умовах. Інгредієнти цієї страви досить прості. Єдине, чого може не виявитися, - це рибний соус і кхао-кхуа. Перший інгредієнт тільки шукати в магазинах, а ось останній можна зробити вдома. Для цього сухий рис викладіть на сковороду і обсмажте хвилин 15, помішуючи. Остудіть і подрібніть в ступці. Ось і все. Блюдо гостре, пікантне і дуже поживне. Відмінно підійде як рецепт салату на весілля. Спробувати точно варто!

Інгредієнти

  • Яловичина - 500 г
  • Соєвий соус - 1.5 ст. ложки
  • Мелений чорний перець - 1 ч. ложка
  • Рибний соус - 2 ст. ложки
  • Пластівці чилі - 1-1.5 ч. ложки
  • Сік лайма - 1.5-2 ст. ложки
  • Шалот - 4-5 шт
  • Зелень - 1 пучок (зелена цибуля, петрушка, м'ята)
  • Кхао-кхуа - 1 ст. ложка (мелений смажений рис)

Кількість порцій: 4

Час приготування: 45 хв

Вже не дивує салат "Олів'є"? Значить цей рецепт салату на святковий стіл саме для вас! Ситний, швидкий і оригінальний салат - так можна охарактеризувати смакові якості цього салату з грибами і м'ясом!

Інгредієнти

  • Яловичина - 250 г
  • Огірок маринований (корнішони) - 6 шт
  • Гриби консервовані (шампіньйони) - 200 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Цибуля зелена - 1 пуч.
  • Масло вершкове - 20 г
  • Кріп - 1 Пуч.
  • Майонез - 3 ст. л.
  • Лимон - 0,5 шт
  • Лайм - 0,5 шт
  • Сіль

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 2