Незвичайний по оформленню салат з яловичини і маринованих огірків можна готувати на будь-який святковий стіл. Цей салат дивно красивий з оформлення і дуже смачний. Я готувала цей салат на Новий рік. У цьому салаті є два секрету - це соус і цибуля. Що стосується соусу, він готується на основі йогурту, а для цибулі готується інший маринад. В результаті виходить дуже незвичайний салат з огірків, який ідеально підійде для святкового столу.
Інгредієнти
- Яловичина - 300 г
- Яйця - 2-3 шт
- Сир - 150 г
- Цибуля - 1 шт
- Свіжий огірок - 1 шт
- Маринований огірок - 1 шт
- Свіжий кріп - 20 г
- Йогурт - 200 г
- Часник - 2 зуб.
- Гірчиця - 1 ч. ложка
- Сіль і спеції - за смаком
Кількість порцій: 3-6
Час приготування: 19 ч. 0 хв