Сир в цей салат потрібно взяти без розсолу або вершків, сухий. У салат візьму досить багато сиру і звичайно - редису. Доповнить відмінно салат огірок, зелень і перепелині яйця. Корисно! Смачно!
Інгредієнти
для салату
- Сир (зернистий сухої 5%) - 150 г
- Зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля) - 3 гілочки
- Сіль (за смаком) - 0.25 год. л.
- Перець Кайєн (за смаком, опціонально, будь який)
- Редис - 9 шт
- Огірок (короткоплодний) - 1 шт
- Яйце перепелине - 3 шт
для подачі
- Сметана - 3 ст. л.
- Яйце перепелине - 3 шт
- Кріп
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 3
Яйця перепелині варимо круто. Знімаємо з вогню, виливаємо воду і заливаємо холодною водою. Так вони краще очистяться. До загального салатнику викладаємо сир, солимо його і перчимо. Рубаємо зелень і відправляємо до сиру. Ретельно з'єднуємо. Огірок і редис нарізаємо напів-часточками тонко. Додаємо до сиру.
Три яйця ріжемо на четвертинки і відправляємо в салатник. Інші три яйця залишаємо для подачі на оформлення салату. Перемішуємо. Накриваємо кришкою і відправляємо в холодильник до подачі.
Подавати салат я сьогодні буду святково в келихах. Зверху в кожен покладу по 1 ст л сметани і по перепелиному яйцю, розрізаному навпіл. Прикрашу гілочками кропу і трохи поперчу перцем Кайєн.
Подаємо!
Коментувати