Салат з житніми грінками

Смачно, ситно, соковито, незвично.

Інгредієнти

  • Помідор (величезний, м'ясистий.) - 1 шт
  • Цибуля біла (або червона) - 1 \ 2 шт
  • Хліб (Бородинський) - 1 ... 2 скибки.
  • Часник - 2 зуб.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний (свіжозмелений) - на смак
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Олія (нерафінована) - 3 ст. л.
  • Кріп - 3 ... 5 шт

Час приготування: 25 хвилин

Кількість порцій: 3

Хліб нарізати на кубики 1х1 см, обсмажити на олії. Додати натертий на дрібній тертці часник, перемішати, перекласти на паперові серветки.
Помідори порізати великими шматками, посипати цукром (необов'язково, залежить від помідорів). Цибулю порізати тонкими півкільцями. У салатницю пересипати грінки, припудрити свіжим перцем, скропити олією.
Зверху викласти помідори, посолити, поперчити, полити ложкою олії.
Пересипати цибулю, і теж посолити, поперчити, полити олією.
Перемішати салат.
Кріп дрібно нарізати, посипати салат, ще раз перемішати. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі