Цей салат з буряка і сиру фета можна приготувати за 5 хвилин на закуску - якщо нагрянули несподівані гості, або на заздалегідь заплановану вечірку. Я впевнений - в будь-якому випадку такі салати без майонезу з олією будуть непоганою прикрасою святкового столу. Він успішно поєднує солодкуватий смак буряка з солонуватим смаком фети, терпким ароматом петрушки, гостротою часнику і кислинкою від лимонного соку, яка згладжує гостроту часнику і жирність оливкового масла. За рахунок запікання в мікрохвильовці, буряк має дуже насичений, солодкуватий смак і зберігає всі соки. Я зробив пошук на схожий рецепт і знайшов салат з фетою і буряком, але він відрізняеться, тому хочу поділитися своїм рецептом.
Інгредієнти
- Буряк (1/4 великого буряка) - 70 г
- Сир фета - 50 г
- Часник (середній) - 1 зуб.
- Петрушка (5 гілочок)
- Оливкова олія - 2 ст. л.
- Сік лимонний - 1 ст. л.
- Сіль
Час приготування: 5 хвилин
Кількість порцій: 1
Коментувати