Пропоную приготувати оригінальний і дуже простий у приготуванні яєчний салат-закуску з грибами. Така подача салату, що складається з двох страв, стане прикрасою вашого святкового столу.
Інгредієнти
- Яйце куряче (відварені) - 8 шт
- Сир твердий - 200 г
- Картопля (відварена) - 2 шт
- Гриби консервовані (у мене опеньки) - 240 г
- Часник - 2 зуб.
- Майонез - 4 ст. л.
- Сіль за смаком
1. Відварені яйця розрізаємо навпіл і виймаємо жовтки. Жовтки пом'яти виделкою.
2. Сир і відварну картоплю тремо на крупній тертці.
3. Салат ми будемо викладати в центрі тарілки, а по краях тарілки фаршировані яйця. Для того, що б розуміти скільки нам знадобитися половинок білка для формування салату, викладаємо половинки яєць без жовтка по колу на тарілку і білки, що залишилися, дрібно нарізаємо.
4. Гриби дрібно нарізаємо, залишаємо трохи цілих грибів для прикраси салату.
5. З'єднуємо інгредієнти: картопля, сир (не багато залишаємо для прикраси салату), подрібнений білок, гриби, жовток і пропущений через прес часник. Заправляємо майонезом, солимо за смаком і добре перемішуємо.
6. Заповнюємо цим салатом половинки яєць. І формуємо салат: в центр тарілки викладаємо салат, з верху присипаємо тертим сиром, по колу фаршировані яйця. Далі прикрашаємо салат грибами і зеленню петрушки.
Наш салат готовий! Подаємо до столу. Всім смачного!
2. Сир і відварну картоплю тремо на крупній тертці.
3. Салат ми будемо викладати в центрі тарілки, а по краях тарілки фаршировані яйця. Для того, що б розуміти скільки нам знадобитися половинок білка для формування салату, викладаємо половинки яєць без жовтка по колу на тарілку і білки, що залишилися, дрібно нарізаємо.
4. Гриби дрібно нарізаємо, залишаємо трохи цілих грибів для прикраси салату.
5. З'єднуємо інгредієнти: картопля, сир (не багато залишаємо для прикраси салату), подрібнений білок, гриби, жовток і пропущений через прес часник. Заправляємо майонезом, солимо за смаком і добре перемішуємо.
6. Заповнюємо цим салатом половинки яєць. І формуємо салат: в центр тарілки викладаємо салат, з верху присипаємо тертим сиром, по колу фаршировані яйця. Далі прикрашаємо салат грибами і зеленню петрушки.
Наш салат готовий! Подаємо до столу. Всім смачного!
Коментувати