Салат-закуска з сардини

Сардини - прекрасне джерело селену і фосфору. Одна важлива речовина в складі цієї морської рибки - корисний для серця коензим. Риба має великі шматки, з яких швидко і легко готувати холодні закуски, супи, їх можна подавати у вигляді доповнення до самостійних страв. Салати з яйцями дуже смачні, спробуйте.

Інгредієнти

  • Риба (сардина в банці) - 1 бан.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Яйце куряче - 5 шт
  • Лимон - 1 шт
  • Майонез - 3 ст. л.
  • Зелень - 1 пуч.
  • Яблуко - 1 шт

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 6

Підготувати інгредієнти.
Дрібно нарізаємо кубиком цибулю, яблуко, яйце натерти на середній тертці, розім'яти виделкою сардину, видавити сік лимона, цедру натерти на дрібній тертці, додати трохи майонезу.
Все перемішати, дуже ніжна і повітряна закуска або салат виходить з сардини.
Подати можна як салат-окрему страву в креманке, але я люблю як закуску. Товстим шаром подати на хлібець власної випічки з житнього борошна або на хлібі! Не забувайте про красиві подачі своїх страв!
Хлібець спекла для бутербродів з житнього борошна.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі