Салат "Замет"

В інтернеті є схожі салати, але вони мають інші інгредієнти. Тому із задоволенням представляю вашій увазі цей оригінальний і смачний салат з ананасом і відвареним м'ясом до святкового столу. Заходьте, покажу, розповім, пригощаючи!

Інгредієнти

  • Індичка (філе відварне) - 150 г
  • Рис (вага сухого рису) - 100 г
  • Ананас (свіжий) - 200 г
  • Майонез - 3 ст. л.
  • Йогурт (натуральний) - 3 ст. л.
  • Часник - 5 зуб.
  • зелень
  • сіль
  • Насіння соняшника

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 5

Рис приготуємо так, як вказано на упаковці.
Відварене філе індички розберемо на волокна.
М'якоть свіжого ананаса нарізати кубиками.
Всі інгредієнти перемішати.
Приготуємо соус для заправки салату, майонез змішаємо з йогуртом, пропущеним через прес часником і зеленню петрушки.
Очищені насіння соняшнику обсмажити на сковороді. Заправлений салат з відвареного мяса викладаємо щільно в піалу, яка за формою нагадуватиме замет. Піалу перевертаємо на плоску тарілку, і зверху салат посипаємо обсмаженими насінням. Смачного! і Щасливого Нового року!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі