В інтернеті є схожі салати, але вони мають інші інгредієнти. Тому із задоволенням представляю вашій увазі цей оригінальний і смачний салат з ананасом і відвареним м'ясом до святкового столу. Заходьте, покажу, розповім, пригощаючи!
Інгредієнти
- Індичка (філе відварне) - 150 г
- Рис (вага сухого рису) - 100 г
- Ананас (свіжий) - 200 г
- Майонез - 3 ст. л.
- Йогурт (натуральний) - 3 ст. л.
- Часник - 5 зуб.
- зелень
- сіль
- Насіння соняшника
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 5
Рис приготуємо так, як вказано на упаковці.
Відварене філе індички розберемо на волокна.
М'якоть свіжого ананаса нарізати кубиками.
Всі інгредієнти перемішати.
Приготуємо соус для заправки салату, майонез змішаємо з йогуртом, пропущеним через прес часником і зеленню петрушки.
Очищені насіння соняшнику обсмажити на сковороді. Заправлений салат з відвареного мяса викладаємо щільно в піалу, яка за формою нагадуватиме замет. Піалу перевертаємо на плоску тарілку, і зверху салат посипаємо обсмаженими насінням. Смачного! і Щасливого Нового року!
Коментувати