Вже наближається рік Жовтої Земляної Собаки, і пора задуматися, чим будете пригощати своїх гостей, а також як будете прикрашати новорічний стіл. Мій рецепт - 2 в 1: і частування, і прикраса. Спробуйте! Зазвичай на новорічний стіл я готую кілька новорічних салатів - різних за ситностю і набором продуктів. Один салат обов'язково ситний, до складу якого входять курка або м'ясо, ковбаса і т. і.. І мінімум один салат я роблю дуже легким. Саме таким салатом я і хочу поділитися з вами - топ салат з жареними печерицями "Жовта собака". В рецепт цього салату входять шампіньйони, яйця, горіхи, зелена цибуля і морква. Зазвичай моркву я не кладу, але тут я її використовую для декору. Нічого собі легкий, скажете ви, адже тут же гриби, горіхи, але на ділі цей салат з жареними печерицями виходить дійсно дуже легким, а якщо хочете зробити його більш ситним, просто додайте відварну курячу грудку, буде теж смачно. Спробуйте грецький салат, він смачний.
Інгредієнти
- Печериці - 250 г
- Яйця - 4 шт
- Горіхи волоські (ядра) - 2/3 скл.
- Морква - 1 шт
- Майонез - 3 ст. л.
- Сіль за смаком
- Рослинна олія - 2 ст. л.
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв
Коментувати