Пропоную вам дізнатися, як готувати недорогі салати зі смажених кабачків і яєць - простий літній салат з кабачків на кожен день, який порадує вас своїм смаком. Такий салат можна прикрасити і подати навіть на святковий стіл. Салат, приготований за цим рецептом, виходить досить ситним завдяки обсмаженим кабачкам і відварним яйцям. Тому його найкраще подавати на обід. Якщо вам подобаються більш дієтичні салати на святковий стіл, заправте цей салат густою сметаною або приготованим в домашніх умовах майонезом. Кабачки найкраще брати невеликого розміру, щоб їх не потрібно було розрізати навпіл, так вони будуть гарніше виглядати в готовій страві.
Інгредієнти
- Сметана - 150 г (або майонез)
- Кабачки - 2 шт
- Помідори - 3 шт
- Яйце - 3-4 шт
- Часник - 1 зуб.
- Петрушка - 1 пуч.
- Зелена цибуля - 1 пуч.
- Сіль за смаком
- Перець - за смаком
- Рослинна олія - 2-3 ст. ложок (для смаження)
Кількість порцій: 2-3
Кабачки наріжте кільцями, посоліть, перемішайте і залиште на 10 хвилин. На сковороді розігрійте олію і обсмажте на ній кабачки з двох сторін.
Викладіть обсмажені кабачки на паперовий рушник, дайте жиру стекти і перекладіть їх в салатник (великі кільця розріжте навпіл).
Помідори і відварені яйця наріжте часточками. Петрушку і зелену цибулю дрібно порубати, а часник подрібніть ножем. Змішайте всі інгредієнти і заправте салат зі смажених кабачків сметаною або майонезом.
Посоліть і поперчіть салат до смаку, після чого подавайте на стіл. Смачного!
Коментувати