Легкий, свіжий, літній салат з брокколі за 5 хвилин.
Інгредієнти
- Брокколі - 80 г
- Оливки чорні - 50 г
- Помідор (середній) - 1 шт
- Капуста пекінська (лист) - 1
- Оливкова олія - 2 ст. л.
- Кунжут - 1 \ 2 ч. л.
- Сіль
- Сік лимонний
Час приготування: 5 хвилин
Кількість порцій: 4
Для початку брокколі відділимо від стовбурів і поділимо на суцвіття, далі опускаємо в киплячу воду на 1-2 хвилини. Нагріємо сковороду, всприснем трохи масла і обсмажимо капусту 2-3 хвилини. Наріжемо пекінську капусту, помідори висипаємо в одну ємність для салату, додамо оливки і готову брокколі, посолити, полити оливковою олією, всприснем трохи лимонного соку і перемішати. Готовий салат посипаємо насінням кунжуту. Наш салат готовий!
Коментувати