Салат "Золотий півник"

Простий в приготуванні салат з курячого філе і голандського сиру, але разом з тим дуже смачний.

Інгредієнти

  • Філе куряче - 150 г
  • Сир голландський - 50 г
  • Помідор (середнього розміру) - 2 шт
  • Сіль за смаком
  • Прянощі (суміш прованських трав) - за смаком
  • Олія (для змащування пергаменту перед запіканням курячого філе і для приготування омлету) - 1 ст. л.
  • Яйце куряче (велике яйце для приготування омлету) - 1 шт
  • Молоко (для приготування омлету) - 4 ст. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно (без гірки для приготування омлету) - 1 ч. л.
  • Майонез - за смаком
  • Кріп (для посипання готового блюда) - за смаком

Час приготування: 60 хвилин

У миску додати яйце (1 шт.), Додати 4 ст. ложки молока, додати 1 ч. ложку борошна (без гірки), додати за смаком сіль. Суміш збити віночком до однорідної маси.
Спекти омлетний млинець. Нарізати омлетний млинець дрібними кубиками.
Помідори (2 шт.) Розрізати на дві частини, видалити зайву рідину і насіння.
Нарізати помідорні чашечки на дрібні кубики.
Куряче філе розрізати уздовж на дві частини. Кожну частину відбити. Лист пергаменту змастити олією, присипати дрібною сіллю і сумішшю прованських трав, помістити філе між листами пергаменту. Злегка притиснути. Запекти на сухій сковороді до готовності з двох сторін. Остудити. Потім нарізати дрібними кубиками.
Сир (150 гр.) Нарізати дрібними кубиками.
Збирати салат в кільці. На дно викласти шар з курячого філе, нарізаного дрібними кубиками. Шар злегка змастити майонезом.
Далі шар з помідорів, нарізаних дрібними кубиками. Шар змастити майонезом.
Далі шар сиру, нарізаного дрібними кубиками. Змастити шар майонезом.
Зверху наш салат присипати кубиками з омлету. Кільце зняти. Посипати салат нарізаним кропом. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі