Сьогодні я з вітамінним, яскравим і смачним салатом з буряка, капусти і цибулі "Зимовий". Він простий у приготуванні, корисний для здоров'я, збалансований за смаком, підійде до багатьох других страв. Пригощайтеся!
Інгредієнти
- Буряк (середній) - 2 шт
- Капуста квашена - 100 г
- Огірок маринований (невеликі) - 4 шт
- Цибуля ріпчаста (маленька головка) - 1 шт
- Перець чорний (мелений) - 1/3 ч. л.
- Зелень (кріп або петрушка) - 5 гілочок
- Олія - 4 ст. л.
- Часник - 1 зуб.
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 6
Буряк добре вимити, обсушити, загорнути в один шар фольги і запекти в духовці при 160 градусах 35-40 хвилин. Остудити, зняти шкірку.
Нарізати невеликим кубиком. Підготувати масло, перець
і капусту. Огірки нарізати півкільцями.
Часник і зелень дрібно порубати. Цибулю нарізати тонко півкільцями. Якщо цибуля дуже гірка, можна її ошпарити окропом.
Всі підготовлені продукти перемішати, поперчити, заправити олією, викласти в салатник. Час приготування салату вказано без урахування часу на запікання буряка. Смачного!
Коментувати