Простий і ситний салат з картоплі і цибулі - прекрасне доповнення до смаженої риби.
Інгредієнти
- Картопля (середнього розміру) - 8 шт
- Цибуля ріпчаста (маленька головка) - 1 шт
- Соняшникова олія (за смаком)
- Оцет (9% - за смаком)
- Сіль (за смаком)
Картоплю почистити і зварити в підсоленій воді. Сіль регулюйте самі за смаком. Злити воду і дати кілька хвилин охолонути. Ще гарячим, наскільки можна взяти в руку, порізати на маленькі кубики, приблизно 1 см.
Почистити і дрібно порізати маленьку цибулину. Посолити дрібкою солі і злегка віджати. Цибулю додати до картоплі. Перемішати і додати трохи соняшникової олії. Акуратно перемішати.
Закрити харчовою плівкою. Як тільки картопля охолоне, поставити в холодильник на 2-3 години. Салат повинен бути добре охолодженим. Якщо немає часу, я ставлю на хвилин 15-20 в морозилку, потім переношу в холодильник.
Заправляти наш салат з картоплі і цибулі краще перед подачею на стіл. Додати соняшникової олії вже на ваш смак і полити оцтом. Перемішати. Смачного!
Коментувати