Салат "Зимовий" з пекінки

Легкі салати з пекінки і яблука чудово поєднуються з гарячими м'ясними стравами, особливо з запеченим птахом. Приготуйте, це смачно!

Інгредієнти

  • Пекінка - 350 г
  • Яблуко (1 шт) - 150 г
  • Морква (1 шт) - 100 г
  • Сік лимонний - 1 ч. л.
  • Фінік (10 шт) - 70 г
  • Сметана - 300 г

Час приготування: 15 хвилин

Інгредієнти для нашого салату. Яблука краще брати соковиті кисло-солодкі. Для заправки салату можна взяти сметану або олію.
Шаткуємо капусту пекінку тонкою соломкою. Миємо та очищаємо яблука та моркву, з яблук видаляємо серцевину. Нарізаємо тонкою соломкою. Можна натерти на тертці для корейської моркви. Збризгуємо лимонним соком.
Миємо фініки, розрізаємо вздовж і видаляємо кісточку, нарізаємо тонкою соломкою, відправляємо в салат і акуратно перемішуємо.
Викладаємо в салатник, зверху прикрашаємо сметаною, листком петрушки і подаємо на стіл. Для тих людей, які дотримується дієти, салат заправляємо олією. Такий салат з пекінки і яблука можна зробити і з білокачанної капусти, тоді салат може простояти в холодильнику майже добу, якщо його не заправляти. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі