З невеликого набору продуктів виходить смачний і ситний салат з сухариків і шпротів. З легкої часниковою ноткою і хрускотом житніх сухариків.
Інгредієнти
- Шпроти - 400 г
- Сухарики - 100 г
- Кукурудза - 250 г
- Огірок (свіжий) - 150 г
- Сир голландський - 200 г
- Майонез - 100 г
- Часник - 2 зуб.
В першу чергу висипаємо сухарики у миску. Відкриваємо консерви і зливаємо масло до сухариків. Нам необхідно дати просочитися сухарикам щоб уникнути ушкодження.
Потім вилкою пом'яти рибку, перетворюючи її в фарш. Але без фанатизму, повинно вийти щось типу рубленого фаршу.
З кукурудзи зливаємо рідину і додаємо кукурудзу до риби.
Сир тремо на крупній тертці і в миску до вже наявних риби і кукурудзи.
Огірок ріжемо дрібно. Розміри кубиків приблизно з зернятко кукурудзи.
Додаємо сухарики. Видавлюємо часник, заправляємо майонезом і салат готовий! У рецепті немає солі, але вона і не потрібна. Якщо кому здасться недосол, додайте на ваш смак. Смачного!
Коментувати