Шпротний салат з сухариків

З невеликого набору продуктів виходить смачний і ситний салат з сухариків і шпротів. З легкої часниковою ноткою і хрускотом житніх сухариків.

Інгредієнти

  • Шпроти - 400 г
  • Сухарики - 100 г
  • Кукурудза - 250 г
  • Огірок (свіжий) - 150 г
  • Сир голландський - 200 г
  • Майонез - 100 г
  • Часник - 2 зуб.
В першу чергу висипаємо сухарики у миску. Відкриваємо консерви і зливаємо масло до сухариків. Нам необхідно дати просочитися сухарикам щоб уникнути ушкодження.
Потім вилкою пом'яти рибку, перетворюючи її в фарш. Але без фанатизму, повинно вийти щось типу рубленого фаршу.
З кукурудзи зливаємо рідину і додаємо кукурудзу до риби.
Сир тремо на крупній тертці і в миску до вже наявних риби і кукурудзи.
Огірок ріжемо дрібно. Розміри кубиків приблизно з зернятко кукурудзи.
Додаємо сухарики. Видавлюємо часник, заправляємо майонезом і салат готовий! У рецепті немає солі, але вона і не потрібна. Якщо кому здасться недосол, додайте на ваш смак. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі