Смажені листя салату в соєвому соусі

Цей салат з листя салату - альтернатива смаженому шпинату, його я побачила в далекі 90, на о. Сахалін. Так готують його кореянки, вони взагалі, можуть з будь-якої зелені приготувати смачну закуску. Готується швидко, втім так само швидко і зникає зі столу. Кухня: Корейська

Інгредієнти для салату з листя салату

  1. Листя салату / Салат (великі) - 2 пуч.
  2. Соєвий соус - 1 ст. л.
  3. Перець чилі - 1/2 шт
  4. Цукор - 1/2 ч. л.
  5. Оцет (рисовий або столовий 6%) - 1/2 ст. л.
  6. Стрілки часникові - 5 шт
  7. Кунжут - 1 ч. л.

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 2

Листя салату перебрати, вимити, обсушити. Нарвати руками на шматки 3 - 5 см. Викласти на сковороду. Часникові стрілки вимити і нарізати дрібно. Включити середній нагрів.
Влити соєвий соус. Заправити цукром, оцтом, додати кільця перцю чилі. Перемішати.
Посипте смаженим кунжутом. Остудіть.
Подайте з відвареним рисом, так само це відмінне доповнення до м'яса, риби, птиці. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі