Хочу запропонувати простий, соковитий і ароматний салат з огірків і ріпчастої цибулі. Для цього рецепта використовую парникові огірки. Цей салат дуже популярний в Німеччині. Прекрасне доповнення до м'яса. При бажанні можна заправити будь-якою олією. Кухня: Німецька
Інгредієнти
- Огірок (свіжий) - 140 г
- Цибуля ріпчаста - 30 г
- Оцет (у мене винний або сік лимона) - 1 ст. л.
- Сіль за смаком
- Цукор (щіпка)
- Перець червоний пекучий (у мене копчена паприка) - 1/4 ч. л.
- Кріп - 2 гіл.
Час приготування: 10 хвилин
Кількість порцій: 1
Огірки вимити, нарізати тонкими кружальцями, додати подрібнену цибулю, сіль, цукор, перець червоний. Влити оцет, добре перемішати. Додати подрібнений кріп. Залишити на 30 хв. для маринування. Смачного!
Коментувати