Свіжий салат з тунцем і квасолею

Дорогі господині, пропоную вам ще один салат з рибою тунець. На цей раз з листям салату і квасолею. Салат дуже свіжий, ситний і одночасно легкий. Чудова вечеря.

Інгредієнти

  • Листя салату / Салат - 1/2 упак.
  • Тунець - 1 бан.
  • Огірок - 1 шт
  • Цибуля червона (невелика) - 1 шт
  • Квасоля консервована (червона, у власному соку) - 1 бан.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Маслини (для прикраси) - 10 шт
Смак салату дуже залежить від якості тунця, тому вибирайте хороші консерви.
Тунець вийняти з розсолу і розділити вилочкою на шматочки.
Квасолю відкинути на друшляк і промити холодною водою. Огірок нарізати півкільцями. Цибулю тонко нашаткувати і добре промити холодною водою для видалення гіркоти.
Салат порвати руками на шматочки і викласти в глибоку миску. Краще взяти салат хрусткого сорту (фризі, фрілліс, айсберг).
Додати огірки,
промиту квасолю,
рибу,
і віджату цибулю.
За смаком посолити і поперчити.
Заправити розсолом від тунця і оливковою олією, акуратно перемішати. Викласти наш салат з риби тунець на плоске блюдо гіркою, прикрасити часточками яєць і кільцями маслин. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі