Дорогі господині, пропоную вам ще один салат з рибою тунець. На цей раз з листям салату і квасолею. Салат дуже свіжий, ситний і одночасно легкий. Чудова вечеря.
Інгредієнти
- Листя салату / Салат - 1/2 упак.
- Тунець - 1 бан.
- Огірок - 1 шт
- Цибуля червона (невелика) - 1 шт
- Квасоля консервована (червона, у власному соку) - 1 бан.
- Яйце куряче - 2 шт
- Маслини (для прикраси) - 10 шт
Смак салату дуже залежить від якості тунця, тому вибирайте хороші консерви.
Тунець вийняти з розсолу і розділити вилочкою на шматочки.
Квасолю відкинути на друшляк і промити холодною водою. Огірок нарізати півкільцями. Цибулю тонко нашаткувати і добре промити холодною водою для видалення гіркоти.
Салат порвати руками на шматочки і викласти в глибоку миску. Краще взяти салат хрусткого сорту (фризі, фрілліс, айсберг).
Додати огірки,
промиту квасолю,
рибу,
і віджату цибулю.
За смаком посолити і поперчити.
Заправити розсолом від тунця і оливковою олією, акуратно перемішати. Викласти наш салат з риби тунець на плоске блюдо гіркою, прикрасити часточками яєць і кільцями маслин. Смачного!
Коментувати