Дуже соковитий смачний салат "Мімоза". Прекрасно підійде для святкового столу! Мінімум майонезу, максимум смаку! Раджу спробувати!
Інгредієнти
- Картопля (середня) - 5 шт
- Морква (невелика) - 4 шт
- Цибуля ріпчаста (середня) - 1 шт
- Яйце куряче - 3 шт
- Тунець (в маслі)
- Сіль
- Майонез - 3 ст. л.
- Цукор - 1 ч. л.
- Оцет (9%) - 1 ст. л.
- Вода - 0,5 скл.
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 6
1. цибулю замаринувати з цукром і оцтом, залити теплою водою, відставити на хвилин 20.
2. відварені овочі (картоплю, моркву, яйця (білки)) натерти на крупній тертці. Жовтки на дрібній тертці.
3. рибу розім'яти.
Збираємо шарами:
більшу частину тертої картоплі, потім рибу (разом з соком і маслом), цибулю, решту картоплі, майонез, моркву, майонез, білки яєчні. Повністю обмазуємо майонезом, обсипаємо яєчним жовтком. Ставимо на годину-дві в холодильник, щоб настоявся. Виходить дуже соковитим і смачним, особливо в поєднанні з маринованою цибулею! Смачного!
2. відварені овочі (картоплю, моркву, яйця (білки)) натерти на крупній тертці. Жовтки на дрібній тертці.
3. рибу розім'яти.
Збираємо шарами:
більшу частину тертої картоплі, потім рибу (разом з соком і маслом), цибулю, решту картоплі, майонез, моркву, майонез, білки яєчні. Повністю обмазуємо майонезом, обсипаємо яєчним жовтком. Ставимо на годину-дві в холодильник, щоб настоявся. Виходить дуже соковитим і смачним, особливо в поєднанні з маринованою цибулею! Смачного!
Коментувати