Святковий рецепт в піст

Якщо ви дотримуєтеся системи веганського харчування або хочете дізнатися, як приготувати салат в піст, то цей рецепт салату з авокадо для вас. Приготуємо салат на основі киноа, капусти калі, авокадо та інших овочів і фруктів. Така страва черговий раз нагадує нам, що пісна або веганська їжа не обов'язково прісна і несмачна. Це величезна помилка. Переконайтеся самі за допомогою цього рецепту!

Інгредієнти

  • Кіноа зварена - 250 г
  • Соєві боби відварені - 160 г (квасоля консервована)
  • Капуста калі - 200 г (подрібнена)
  • Помідори - 130 г
  • Цибуля червона - 0,5 шт
  • Манго - 1 шт
  • Авокадо - 1 шт
  • Мигдаль - 2 ст. л. (або гарбузове насіння)
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Сік лимонний - 30 мл
  • Часник - 1 шт
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - за смаком

Кількість порцій: 4

Спочатку приготуємо заправку. У чаші міксера змішаємо олію, сік лимона, порубаний часник, цукор, сіль та трохи перцю.
Тепер підготуємо овочі і фрукти. Манго очистіть і поріжте кубиками, подрібніть цибулю, наріжте помідори. Я використовую відварні соєві боби.
У салатницю викласти калі, порвану руками на шматочки. Помідори, цибулю і манго змішайте з кіноа і заправкою, викладіть на капусту. Авокадо очистіть і наріжте часточками, викладіть на салат. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі