Якщо ви дотримуєтеся системи веганського харчування або хочете дізнатися, як приготувати салат в піст, то цей рецепт салату з авокадо для вас. Приготуємо салат на основі киноа, капусти калі, авокадо та інших овочів і фруктів. Така страва черговий раз нагадує нам, що пісна або веганська їжа не обов'язково прісна і несмачна. Це величезна помилка. Переконайтеся самі за допомогою цього рецепту!
Інгредієнти
- Кіноа зварена - 250 г
- Соєві боби відварені - 160 г (квасоля консервована)
- Капуста калі - 200 г (подрібнена)
- Помідори - 130 г
- Цибуля червона - 0,5 шт
- Манго - 1 шт
- Авокадо - 1 шт
- Мигдаль - 2 ст. л. (або гарбузове насіння)
- Олія - 2 ст. л.
- Сік лимонний - 30 мл
- Часник - 1 шт
- Цукор - 1 ч. л.
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - за смаком
Кількість порцій: 4
Спочатку приготуємо заправку. У чаші міксера змішаємо олію, сік лимона, порубаний часник, цукор, сіль та трохи перцю.
Тепер підготуємо овочі і фрукти. Манго очистіть і поріжте кубиками, подрібніть цибулю, наріжте помідори. Я використовую відварні соєві боби.
У салатницю викласти калі, порвану руками на шматочки. Помідори, цибулю і манго змішайте з кіноа і заправкою, викладіть на капусту. Авокадо очистіть і наріжте часточками, викладіть на салат. Смачного!
Коментувати