Кому ж не подобаються легкі в приготуванні, бюджетні, свіжі і шалено смачні салати?! Я обшукала весь інтернет, але не знайшла саме того поєднання продуктів, який уявляла собі побачити в блюді. Тому, в черговий раз готуючи салат з тунцем і пекінської капусти, вирішила викласти свій варіант рецепта. Це перший салат, який я ризикнула викласти... тому не кидайте в мене тапками, будь ласка.
Інгредієнти
- Тунець - 2 бан.
- Капуста пекінська (невелика) - 1 шт
- Огірок (середні) - 4 шт
- Кукурудза - 1 бан.
- Цибуля ріпчаста (невелика або маленька) - 1 шт
- Майонез
- Сіль
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 12