Рецепт з червоної капусти теплий

Сьогодні на вечерю у нас теплий салат з червоної капусти.

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 4

Інгредієнти

  • Капуста червонокачанна - 500 г
  • Гарбуз - 300 г
  • Лимон - 1 шт
  • Перець чорний
  • Зелень - 1 пуч.
  • Олія соняшникова - 50 мл
Шаткуємо капусту і припускаємо на гарячій сковороді.

Нарізані смужками шматочки гарбуза також припустити на сковороді 3-4 хвилини, посипати меленим перцем.

Всі компоненти разом в салатник, ще поперчити і полити соком лимона, посипати зеленню.

Подавати салат відразу теплим, при бажанні, додати улюблене масло.

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі