Рецепт з квасолі та грибів

Цей салат з квасолі та грибів зовсім дієтичний і чоловічий. Готується швидко, виходить дуже ситно. Можна використовувати як гарнір. Готуйте дієтичні салати, вони смачні.

Інгредієнти

  • Морква - 2-3 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 шт
  • Квасоля консервована - 1 бан.
  • Печериці - 1 бан.
  • Часник - 1-2 зуб.
  • Майонез - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 3

Моркву очистити і натерти, цибулю почистити і нарізати кубиком. Спочатку обсмажуємо цибулю до прозорості, потім додаємо моркву і смажимо поки не зміниться колір, можна трохи посолити. До зажарки додаємо квасолю і гриби, солимо і перчимо до смаку. Смажимо під кришкою на повільному вогні 10-15 хвилин, додаємо подрібнений часник, і ще 2-3 хвилини. Можна відразу подавати, можна дати охолонути і заправити майнезом або сметаною, холодний салат теж дуже смачний. Ще це хороша начинка для лаваша і тарталеток, можна як закуску подавати на крекерах. Смачного!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі