Теплий рецепт з мідіями

Смачний, швидкий салат з мідіями, прекрасно підійде для трапези під час посту.

Інгредієнти

  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Морква (невелика) - 1 шт
  • Цибуля-порей (зелена частина) - 1/2 шт
  • Капуста китайська - 1/4 дол.
  • Мідії - 150 г
  • Сік лимонний (лайм) - 1 ч. л.
  • Олія - ​​2 ст. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 2

Масло розігріти на сковороді і обсмажити моркву, нарізану дрібною соломкою, 3 хв. Додати розморожені і ошпарені мідії (віджати рідину). Перемішати і смажити 2 хв.
Цибулю-порей і китайську капусту нарізати дрібною соломкою. У мідії додати соєвий соус, покласти цибулю і капусту. Готувати ще 2 хв.
Зняти з вогню, полити соком лайма, перемішати і подавати. Я люблю цей салат з маринованим імбиром.
Смачного!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі