Теплий салат з тунцем і бринзою

Тунець з банки - корисний продукт. Непогано тримати баночку-другу в домашній коморі. Таку рибу можна їсти прямо з банки, але, якщо додати деякі інгредієнти, то прості консерви перетворюються в самі різні страви. Цей салат з бринзою і тунцем - цілком самостійне блюдо. Цікаве і поживне.

Інгредієнти

  • Рис (басматі) - 100 г
  • Яйце куряче (варене) - 2 шт
  • Помідори черрі - 4 шт
  • Тунець (185г) - 1 бан.
  • Бринза - 100 г
  • Імбир (1см кореня)
  • Цибуля зелена - 2 шт
  • Кінза (за смаком)
  • Перець чилі (щіпка)

Час приготування: 25 хвилин

Кількість порцій: 4

Відваріть рис протягом 15 хвилин в співвідношенні з водою 1: 2.
Злийте рідину з банки з тунцем і викладіть рибу в миску.
Наріжте четвертинками черрі і яйця.
Пропустіть через чеснокодавку корінь імбиру, акуратно перемішайте з тунцем.
Наріжте цибулю і додайте в миску. Можна додати трохи свіжої кінзи.
Наріжте маленькими кубиками бринзу і з'єднайте з тунцем.
До цього часу зварився рис. Трохи остудіть його і викладіть в миску. Перемішайте.
Розкладіть в салатники, зверху прикрасьте вареними яйцями, цибулею і помідорами. Посипте щіпку чилі і негайно подавайте. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі