Тунець з банки - корисний продукт. Непогано тримати баночку-другу в домашній коморі. Таку рибу можна їсти прямо з банки, але, якщо додати деякі інгредієнти, то прості консерви перетворюються в самі різні страви. Цей салат з бринзою і тунцем - цілком самостійне блюдо. Цікаве і поживне.
Інгредієнти
- Рис (басматі) - 100 г
- Яйце куряче (варене) - 2 шт
- Помідори черрі - 4 шт
- Тунець (185г) - 1 бан.
- Бринза - 100 г
- Імбир (1см кореня)
- Цибуля зелена - 2 шт
- Кінза (за смаком)
- Перець чилі (щіпка)
Час приготування: 25 хвилин
Кількість порцій: 4
Відваріть рис протягом 15 хвилин в співвідношенні з водою 1: 2.
Злийте рідину з банки з тунцем і викладіть рибу в миску.
Наріжте четвертинками черрі і яйця.
Пропустіть через чеснокодавку корінь імбиру, акуратно перемішайте з тунцем.
Наріжте цибулю і додайте в миску. Можна додати трохи свіжої кінзи.
Наріжте маленькими кубиками бринзу і з'єднайте з тунцем.
До цього часу зварився рис. Трохи остудіть його і викладіть в миску. Перемішайте.
Розкладіть в салатники, зверху прикрасьте вареними яйцями, цибулею і помідорами. Посипте щіпку чилі і негайно подавайте. Смачного!
Коментувати