Теплий рецепт з курячою грудкою

На святковому столі на різдво хочете бачити легкі і апетитні страви? Погляньте тоді на теплі салати з куркою і овочами. Ніжна курочка, овочі і пікантна заправка - прекрасна ідея, на мій погляд. Раджу цей салат на Різдво! Всього за півгодини у вас на столі буде чудове блюдо, яке підійде і для обіду, і для вечері. Овочі можуть бути будь-якими. Солодкий перець, баклажани, наприклад, можна попередньо підсмажити на грилі.

Інгредієнти

  • Куряча грудка - 2 шт
  • Сіль і перець - за смаком (+ трохи масла для смаження)
  • Оливкова олія - ​​2/3 скл.
  • Соєвий соус - 1/4 скл.
  • Винний оцет - 1/4 скл. (або рисовий)
  • Часник - 2 зуб.
  • Імбир - 1 ч. л. (свіжий)
  • Цукор - 2 ч. л. (краще коричневий)
  • Перець - за смаком
  • Мікс-салат - 250 г
  • Червона цибуля - 1 шт
  • Помідори - 3-4 шт (можна черрі)
  • Насіння кунжуту - 2 ч. л.

Кількість порцій: 4-6

Грудку вимити, обсушити, трохи підсолити і поперчіть. Обсмажте до готовності на сковороді або грилі.
Поки смажиться курка, очистіть і наріжте тонкими півкільцями цибулю.
Наріжте помідори.
У чашу блендера відправте тертий імбир і часник, влийте масло, оцет та соєвий соус. Додайте цукор і перець за смаком. Перемішайте до однорідності.
У глибокій мисці з'єднайте мікс-салат і овочі.
Вилийте половину заправки і акуратно перемішайте.
Готову курочку зніміть і наріжте кубиками.
Полийте заправкою.
Додайте кунжут (в даному випадку білий і чорний), швидко перемішайте. Наш салат з курячою грудкою і овочами готовий. Викладіть в салатник і відразу ж подавайте до столу. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі