Незвичайне поєднання курячої печінки з припущенной грушею в гірчичної заправці. Готуйте салат з печінки, він смачний.
Інгредієнти
салат
- Печінка куряча - 400 г
- Груша - 2 шт
- Цибуля біла - 1 шт
- Олія - 3 ст. л.
- Горіхи волоські - 50 г
- Сіль - 0.1 ч. л.
- Перець чорний - 0.1 ч. л.
заправка
- Оцет (білий винний) - 20 г
- Гірчиця (з медом) - 10 г
- Оливкова олія - 60 г
- Сіль - 0.3 ч. л.
- Перець чорний (мелений) - 0.1 ч. л.
- Базилік (подрібнений) - 1 ч. л.
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 4
Обсмажити на рослинному маслі тонко порізану цибулю до легкої карамелізації. Найкраще тут підійде біла солодка цибуля
Викласти обсмажену цибулю в салатник
У тій же сковороді злегка припустити тонко порізані часточки груші
Викласти груші на цибулю
Курячу печінку промити, обсушити в паперовому рушнику, розділити на частки, злегка посолити і поперчити. Печінку швидко обсмажити на олії близько 5 хвилин. Важливо печінку не пережарити. Але і кров всередині печінки не припустима
Печінку викласти в салатник
Волоські горіхи подрібнити, злегка підсушити на сухій сковороді і викласти зверху на салат
Для заправки білий винний оцет змішати з сіллю
Додати гірчицю. Для цього салату ідеально підходить гірчиця з медом. Вона м'яка, солодкувата, дуже ароматна. Збити віночком до однорідності. Поступово влити оливкове масло, збиваючи вінчиком до стану емульгації
Приправити свіжомеленим перцем і дрібнопорезанним базиліком
Заправити наш теплий салат гірчичним соусом. Прикрасити часточками груші. Смачного.
Коментувати