Теплий рецепт з печінки і груші

Незвичайне поєднання курячої печінки з припущенной грушею в гірчичної заправці. Готуйте салат з печінки, він смачний.

Інгредієнти

салат

  • Печінка куряча - 400 г
  • Груша - 2 шт
  • Цибуля біла - 1 шт
  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Горіхи волоські - 50 г
  • Сіль - 0.1 ч. л.
  • Перець чорний - 0.1 ч. л.

заправка

  • Оцет (білий винний) - 20 г
  • Гірчиця (з медом) - 10 г
  • Оливкова олія - ​​60 г
  • Сіль - 0.3 ч. л.
  • Перець чорний (мелений) - 0.1 ч. л.
  • Базилік (подрібнений) - 1 ч. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4

Обсмажити на рослинному маслі тонко порізану цибулю до легкої карамелізації. Найкраще тут підійде біла солодка цибуля
Викласти обсмажену цибулю в салатник
У тій же сковороді злегка припустити тонко порізані часточки груші
Викласти груші на цибулю
Курячу печінку промити, обсушити в паперовому рушнику, розділити на частки, злегка посолити і поперчити. Печінку швидко обсмажити на олії близько 5 хвилин. Важливо печінку не пережарити. Але і кров всередині печінки не припустима
Печінку викласти в салатник
Волоські горіхи подрібнити, злегка підсушити на сухій сковороді і викласти зверху на салат
Для заправки білий винний оцет змішати з сіллю
Додати гірчицю. Для цього салату ідеально підходить гірчиця з медом. Вона м'яка, солодкувата, дуже ароматна. Збити віночком до однорідності. Поступово влити оливкове масло, збиваючи вінчиком до стану емульгації
Приправити свіжомеленим перцем і дрібнопорезанним базиліком
Заправити наш теплий салат гірчичним соусом. Прикрасити часточками груші. Смачного.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі