Цікавий рецепт з курячої грудки

До святкування Нового року підходжу дуже відповідально. Заздалегідь вибираю страви, які будуть прикрашати мій стіл. Особливу увагу приділяю салату. Розповім, як приготувати салат з селери. У цю ніч хочеться пробувати смачні і цікаві рецепти салатів з листя салату. Намагаюся догодити всім, але зробити це дуже складно. Замість звичних салатів можу порадити рецепт курячого салату з каррі.

Інгредієнти

  • Куряча грудка - 450 г
  • Йогурт - 80 г
  • Майонез - 60 г
  • Манговий чатні - 1 ст. ложка
  • Манго - 1 шт
  • Сік лайма - 2 ст. ложки
  • Сіль і чорний мелений перець - за смаком
  • Селера - 3 шт
  • Кінза - 1/3 пуч.
  • Листя салату - за смаком
  • Каррі - 1 ст. ложка
  • Мигдаль - 2 ст. ложки

Час приготування: 50 хв

Кількість порцій: 2

Мию курячу грудку і кладу її в каструлю, заливаю водою і відварюю протягом 30 хвилин, потім остуджую.
Порошок каррі обсмажую на сухій сковороді або в сотейнику, весь час помішуючі.
У мисці змішую: майонез, йогурт манговий чатні, лаймовий сік, сіль і мелений перець.
Курячу грудку нарізаю великими шматочками.
До соусу додаю подрібнену відварну курячу грудку, нарізаний крупно манго, подрібнений мигдаль і зелень, стебла селери, перемішую.
Салатні листя мию і витираю серветками, потім розкладаю на блюді, викладаю салат. Готуйте цікаві рецепти салатів. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі