До святкування Нового року підходжу дуже відповідально. Заздалегідь вибираю страви, які будуть прикрашати мій стіл. Особливу увагу приділяю салату. Розповім, як приготувати салат з селери. У цю ніч хочеться пробувати смачні і цікаві рецепти салатів з листя салату. Намагаюся догодити всім, але зробити це дуже складно. Замість звичних салатів можу порадити рецепт курячого салату з каррі.
Інгредієнти
- Куряча грудка - 450 г
- Йогурт - 80 г
- Майонез - 60 г
- Манговий чатні - 1 ст. ложка
- Манго - 1 шт
- Сік лайма - 2 ст. ложки
- Сіль і чорний мелений перець - за смаком
- Селера - 3 шт
- Кінза - 1/3 пуч.
- Листя салату - за смаком
- Каррі - 1 ст. ложка
- Мигдаль - 2 ст. ложки
Час приготування: 50 хв
Кількість порцій: 2
Мию курячу грудку і кладу її в каструлю, заливаю водою і відварюю протягом 30 хвилин, потім остуджую.
Порошок каррі обсмажую на сухій сковороді або в сотейнику, весь час помішуючі.
У мисці змішую: майонез, йогурт манговий чатні, лаймовий сік, сіль і мелений перець.
Курячу грудку нарізаю великими шматочками.
До соусу додаю подрібнену відварну курячу грудку, нарізаний крупно манго, подрібнений мигдаль і зелень, стебла селери, перемішую.
Салатні листя мию і витираю серветками, потім розкладаю на блюді, викладаю салат. Готуйте цікаві рецепти салатів. Смачного!
Коментувати