Узбецький рецепт "Ачік-Чучук"

Ачік-Чучук - це традиційний узбецький салат, який подається, як правило, до плову або шашлику. Салат найпростіший: всього три інгредієнти, мінімум зусиль і корисний салат без майонезу на столі! Національний узбецький салат цікавий тим, що нічим не заправляється. Просто додається сіль. Салат трохи настоюється, щоб помідори дали сік, і подається до столу. Інгредієнти все прості і дуже корисні: помідори, перець чилі, червона цибуля і кінза. Цей простий і дешевий салат подається до жирних м'ясних страв (до плову, шашлику), щоб трохи "розбавити" жирність основного блюда. Цікаві рецепти салатів - смачно, просто і дуже корисно!

Інгредієнти

  • Помідори - 3 шт
  • Перець чилі - 1 шт
  • Цибуля червона - 1 шт
  • Кінза - 1/2 пуч.
  • Сіль - 1 щіпка

Кількість порцій: 2

Помідори наріжте скибочками,
цибулю - тонкими півкільцями, чилі - кружками.
Кінзу наріжте довільно.
Перемішайте всі інгредієнти. Не забудьте посолити. Дайте настоятися хвилин 10 і подайте до столу!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі