Варіант салату з квасолі і грибів

Дуже смачний салат з квасолі і грибів. Яким чином він потрапив до мене, точно не пам'ятаю. Якщо не зраджує пам'ять, з'явився він методом "тику". Хто б не пробував його, просять рецепт, чоловіча стать не виняток.

Інгредієнти

  • Курка (варена) - 400 г
  • Яйце куряче (варене) - 5 шт
  • Картопля (середніх, варених) - 3 шт
  • Шампіньйони - 250 г
  • Огірок солоний (середніх) - 2 шт
  • Квасоля консервована - 1 бан.
  • Сіль за смаком
  • Олія (на обжарку)
  • Майонез

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 8

1. Беремо шампіньйони (250гр), нарізаємо невеликими шматочками. Обсмажуємо на олії до готовності (за бажанням можна обсмажити з ріпчастою цибулею). Поки готуються гриби можна приступити до нарізки.

2. Заздалегідь відварені картоплю (3шт), яйця (5шт) і куряче філе (300-400гр) нарізаємо невеликими кубиками. Викладаємо в підготовлену чашу, в якій будемо змішувати.

3. Огірки (2 шт) я додаю завжди "ядрені". Свекруха каже що смак нагадує бочкові, вона ж мені їх і поставляє. Їх ми так само нарізаємо і викладаємо до решти інгредієнтів.

4. Розкриваємо квасолю (1б), зливаємо рідину і так само в загальну купку.

5. Думаю поки це все нарізається, гриби повинні вже приготуватися. Після того як шампіньйони остигнули, закидаємо їх, так само до всіх інгредієнтів.

6. Солимо до смаку, заправляємо майонезом. Дати просочитися хоча б годину, а краще два. Виходить дуже смачно. Салат з курки і шампіньйонів з квасолею готовий!

Примітка: Курку можна замінити на варену свинину, яловичину, шинку або варену ковбасу. (Чоловік їсть і з копчено-вареної ковбасою, але думаю смак погіршується)

Хотілося б зробити фото рецепт, але занадто пізно подумала про те, що хочу викласти цей рецепт. Якщо такий рецепт салату з курки і квасолі в інтернеті вже є, перепрошую. (я шукала і не знайшла).

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі