Легкий, "нехитрий" салат з перцю і шпинату порадує смаком і простотою приготування. Такий салат доречний і в будні і в свята. Пробуйте!
Інгредієнти
- Перець болгарський (великий) - 1 шт
- Шпинат - 1 горст.
- Цибуля червона - 1 шт
- Соєвий соус - 1 ст. л.
- Оливкова олія - 1 ст. л.
- Бальзамик - 1 ч. л.
- Паприка солодка
- Арахіс (подрібнений) - 1 ч. л.
Час приготування: 45 хвилин
Кількість порцій: 2
Болгарський перець загортаємо в фольгу і запікаємо в духовці при 200 градусах 20-30 хвилин. Потім поміщаємо в поліетиленовий пакет. Охолоджуємо. Очищаємо від шкірки і насіння. Нарізаємо соломкою.
Шпинат нарізаємо "локшиною", цибулю - пелюстками.
У чашку наливаємо оливкову олію, соєвий соус, бальзамічний оцет. Додаємо паприку і чорний мелений перець. Перемішуємо. Заправка для салату готова.
В робочу чашку викладаємо шпинат, цибулю і перець. Додаємо заправку. Акуратно перемішуємо.
Подаємо наш салат, прикрасивши зеленню кропу і посипавши подрібненим арахісом. Смачного!
Коментувати