Варіант з перцю, цибулі та шпинату

Легкий, "нехитрий" салат з перцю і шпинату порадує смаком і простотою приготування. Такий салат доречний і в будні і в свята. Пробуйте!

Інгредієнти

  • Перець болгарський (великий) - 1 шт
  • Шпинат - 1 горст.
  • Цибуля червона - 1 шт
  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.
  • Бальзамик - 1 ч. л.
  • Паприка солодка
  • Арахіс (подрібнений) - 1 ч. л.

Час приготування: 45 хвилин

Кількість порцій: 2

Болгарський перець загортаємо в фольгу і запікаємо в духовці при 200 градусах 20-30 хвилин. Потім поміщаємо в поліетиленовий пакет. Охолоджуємо. Очищаємо від шкірки і насіння. Нарізаємо соломкою.
Шпинат нарізаємо "локшиною", цибулю - пелюстками.
У чашку наливаємо оливкову олію, соєвий соус, бальзамічний оцет. Додаємо паприку і чорний мелений перець. Перемішуємо. Заправка для салату готова.
В робочу чашку викладаємо шпинат, цибулю і перець. Додаємо заправку. Акуратно перемішуємо.
Подаємо наш салат, прикрасивши зеленню кропу і посипавши подрібненим арахісом. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі