Весняний зелений салат

Ще один легкий свіжий салат, який допоможе отримати задоволення і, одночасно, схуднути. Готуйте весняні смачні салати. Приєднуйтесь.

Інгредієнти

  • Листя салату / Салат - 1 упак.
  • Редис - 6 шт
  • Огірок - 1/2 шт
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Цибуля зелена - за смаком
  • Зелень (кріп і петрушка)
  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Сік лимонний - 1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний (суміш перців мелена) - на смак
Краще взяти салат хрустких сортів (фрілліс, фризі). Листя нарвати руками в глибоку миску.
Додати 6-8 редисок, нарізаних тонкими скибочками.
Всипати скибочки огірка.
Додати зелень і зелену цибулю.
2 яйця очистити, нарізати скибочками і додати до салату.
У невелику баночку влити олію, лимонний сік, додати, щільно закрити кришкою і добре потрясти.
Вийде ось така чудова заправка.
Салат полити заправкою, посипати свіжомеленою сумішшю перців і акуратно перемішати.
Викласти салат на пласке блюдо гіркою. Третє яйце нарізати ломтікакмі і прикрасити салат. Легкий, свіжий весняний салатик готовий! Відразу ж подайте його на стіл. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі