Черемша є одним з найбільш ранніх джерел вітамінів в лісі. Після зимової сплячки прокинулися ведмеді і для відновлення сил ласують цієї свіжою зеленню. У Німеччині черемшу так і називають - ведмежа зелена цибуля (Barlauch). Своїм запахом черемша дуже схожа на часник, смаком - і на часник, і на цибулю. З неї готують супи, начинки для пирогів і, звичайно, салати. Салат з яйцями - категорія рецепту.
Інгредієнти
- Черемша - 70 г
- Яйце куряче - 4 шт
- Петрушка - 1 пуч.
- Сметана - 150 г
- Сіль
- Перець духмяний
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 4
Змішуємо дрібно нарізані черемшу, петрушку і яйця. Заправляємо все сметаною, солимо і ставимо в холодильник охолоджуватися. Перед подачею на стіл можна поперчити. Смачного!
Коментувати