Японський салат Олів'є

Нещодавно відвідала суші-бар і там замовила цей смачний салат Олів'є з кукурудзою і морською капустою. Відразу ж хочу поділитися з вами. Рецепт салату для любителів морської капусти. Якщо ви маєте щось проти крабових паличок, то замініть на відварений минтай.

Інгредієнти

  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Картопля (середнього розміру відварена в "мундирі") - 4 шт
  • Яйце куряче (варене) - 2 шт
  • Капуста морська (маринована) - 100 г
  • Кукурудза (консервована) - 2 ст. л.
  • Крабові палички - 100 г
  • Майонез - 2 ст. л.
  • Листя салату / Салат (для подачі)
  • Зелень (для подачі)

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 4

Варені яйця і картоплю чистимо, ріжемо кубиками, також ріжемо крабові палички.
Додаємо морську капусту. Можете купити готову. Якщо берете мариновану капусту в банках, то рідину злийте, навіть краще обсушити її серветкою, щоб салат не потік.
Кладемо консервовану кукурудзу.
Для заправки змішуємо майонез з соєвим соусом.
Заправляємо салат, перемішуємо.
Подаємо салат Олів'є з кукурудзою і морською капустою на листках салату, прикрасивши зеленню. Всього доброго в Новому році!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі