Закуска з квасолі і печених перців

Рецептом такої закуски зі мною поділилася колега по роботі - болгарка, сказала що їдять такий салат з квасолі, помідорів і бринзи в жарку погоду. Дуже смачна закуска або салат, але для мене це вже самодостатнє ситне блюдо. Кухня: Болгарська

Інгредієнти

  • Квасоля (вже відварна) - 2 скл.
  • Перець болгарський - 1 кг
  • Помідор - 400 г
  • Часник - 2 зуб.
  • Перець червоний пекучий - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Оцет (винний 5%) - 4 ст. л.
  • Олія - ​​4 ст. л.
  • Петрушка - 1 пуч.
  • Бринза - 100 г

Час приготування: 90 хвилин

Рецепт дан без урахування варіння квасолі. Я її відварюю відразу у великій кількості і потім порційно заморожую.
Запекти перець при темп. 200 град близько 45 хвилин. Зняти шкірку, очистити від насіння і нарізати на смужки.
Дрібно нарізати часник і петрушку. Натерти помідори. Змішати з перцем і квасолею. Додати за смаком оцет і олію, солимо так само за смаком.
Ставимо закуску в холод на пару годин або на ніч, за цей час квасоля і овочі промаринуються. При подачі щедро посипати натертою бринзою. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі