Рецептом такої закуски зі мною поділилася колега по роботі - болгарка, сказала що їдять такий салат з квасолі, помідорів і бринзи в жарку погоду. Дуже смачна закуска або салат, але для мене це вже самодостатнє ситне блюдо. Кухня: Болгарська
Інгредієнти
- Квасоля (вже відварна) - 2 скл.
- Перець болгарський - 1 кг
- Помідор - 400 г
- Часник - 2 зуб.
- Перець червоний пекучий - за смаком
- Сіль за смаком
- Оцет (винний 5%) - 4 ст. л.
- Олія - 4 ст. л.
- Петрушка - 1 пуч.
- Бринза - 100 г
Час приготування: 90 хвилин
Рецепт дан без урахування варіння квасолі. Я її відварюю відразу у великій кількості і потім порційно заморожую.
Запекти перець при темп. 200 град близько 45 хвилин. Зняти шкірку, очистити від насіння і нарізати на смужки.
Дрібно нарізати часник і петрушку. Натерти помідори. Змішати з перцем і квасолею. Додати за смаком оцет і олію, солимо так само за смаком.
Ставимо закуску в холод на пару годин або на ніч, за цей час квасоля і овочі промаринуються. При подачі щедро посипати натертою бринзою. Смачного!
Коментувати