Закусочний салат з креветками і оливками

Салат - закуску я приготувала для вечірки з шести чоловік. В якій брали участь дорослі і діти. Цей салат викликав море позитивних емоцій. Грецький салат дуже смачний, спробуйте приготувати.

Інгредієнти

салат

  • Креветки - 250 г
  • Оливки зелені (з сьомгою) - 200
  • Перець болгарський - 3 шт
  • Оливкова олія (за смаком)

соус

  • Соєвий соус (за смаком)
  • Бальзамик - 1,5 ст. л.
  • Мед - 1 ст. л.
  • Хрін - 1 ч. л.
  • Сік лимонний (свіжовичавлений) - 0,5 шт

гарнір

  • Рис (жасминовий, варений) - 900 г

прикраса

  • Помідори черрі (за смаком)
  • Петрушка (за смаком)

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 6

Болгарський червоний перець, оливки начинені сьомгою, креветки очищені і варені в киплячій підсоленій воді одну хвилину, помідори черрі, соєвий соус, петрушка. Рис виклала на дві великі тарілки.
На рис поклала три половинки перцю, а в перець оливки.
Зверху насипала креветки.
Черрі розклала по рису для прикраси. У кожну половинку перцю встромила по маленькій гілочці петрушки зі свого городу - підвіконня.
Поєднала інгредієнти для соусу в соуснику. Соусом заправляли кожен у своїй порціонної тарілці. Соус додавали до смаку окремо в міру солоності. Петрушку відщипували прямо з горщика. У нас самообслуговування... Маленька вечірка вийшла не звичайною і веселою. Веселилися дивлячись один на одного. Рис їли виделкою, а перець руками... Салат всім сподобався більше за інших закусок, які стояли на столі. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі