Сьогодні у нас знову гороховий салат. Але, в цей раз варіант пісний. Цей салат з шампіньйонів і гороху дуже ситний, дуже ароматний і дуже смачний. Готуйте пісні салати з шампіньйонів, це смачно!
Інгредієнти
- Горох (1-1,5 скл., варений)
- Шампіньйони (425 мл, різані) - 1 бан.
- Цибуля ріпчаста (середні) - 2 шт
- Огірок маринований (консервований) - 2 шт
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
- Коріандр (мелений) - за смаком
- Кінза (великий) - 1 пуч.
- Кріп - 3 гіл.
- Петрушка - 3 гіл.
- Олія (ароматне) - 2 ст. л.
Горох замочити на ніч, потім воду злити, горох промити, залити свіжою холодною водою і зварити до готовності, не давши йому розваритися. Горошинки повинні залишатися цілими і трохи твердоватими. Як кажуть, аль денте. Відвар злити, викласти горох в миску і посолити.
З печериць злити розсіл, злегка їх віджати. Великі шматочки нарізати смужками. Додати до гороху.
Огірки очистити від шкірки і нарізати соломкою. Всипати в миску з салатом.
Цибулю подрібнити і обсмажити до рум'яності. Остудити і запустити туди ж.
Зелень подрібнити. Всипати в салат. Кінзи має бути багато, вона повинна превалювати і за ароматом, і за смаком. Тут на фото тільки петрушка з кропом. З кінзою забула сфотографувати.
Всі інгредієнти перемішати. Додати перець і мелений коріандр за смаком. Останній теж повинен добре відчуватися в салаті. Заправити олією. Все ще раз добре перемішати. Дати салату трохи настоятися.
Потім викласти на блюдо наш салат з грибами шампіньйонами і горохом, і подати до столу. Смачного!
Коментувати