Хороший рецепт салату на весілля, я навіть записала його в список улюблених страв. Цей салат з риби дуже сподобався чоловікові. Я тільки не зрозуміла, навіщо в салаті авокадо? На мій погляд, він тут абсолютно зайвий, він в салаті зовсім не відчувається, так що салат сміливо можна робити без нього! Я так думаю! Я дуже люблю авокадо і часто його використовую, але нам здалося, що якось не поєднується він з маринованими огірками і буряком. Дочка навіть зрозуміти не могла, що там є авокадо, поки зять їй не показав.
Інгредієнти
- Риба (гарячого копчення) - 200 г
- Буряк (варений) - 1 шт
- Авокадо - 1 шт
- Огірок маринований - 2 шт
- Яйце куряче - 3 шт
- Лук червоний (за бажанням) - 1 шт
- Ікра червона - 3 ст. л.
- Майонез
- Листя салату / Салат - 1 пуч.
Плоске блюдо застелити листям салату. У центр встановити стакан. Навколо склянки першим шаром викласти авокадо, нарізане кубиками.
Поверх авокадо викласти шаром буряк, натертий на крупній тертці і заправлений невеликою кількістю майонеза. Щоб салат не потік, буряк попередньо треба злегка віджати від зайвого соку.
Рибу розібрати на невеликі шматочки, ретельно вибравши всі кісточки, заправити майонезом і викласти третім шаром.
Далі викласти ріпчасту або зелену цибулю.
Потім огірки, нарізані невеликими кубиками.
Останнім шаром викласти яйця, натерті на крупній тертці.
Обмазати салат майонезом і прибрати на пару годин в холодильник, щоб він міг просочитися. Перед подачею прикрасити ікрою (можна імітованою). Такий салат цілком вартий того, щоб бути поданим на святковий стіл.
Смачного!
Коментувати