Смачний, гострий салат з мідіями для любителів азіатських мотивів!
Інгредієнти
- Дайкон - 150 г
- Морква - 150 г
- Креветки - 30 г
- Мідії - 30 г
- Цукор коричневий - 1/2 ч. л.
- Олія - 40 мл
- Часник - 1 зуб.
- Оцет (9%, столовий) - 2 ч. л.
- Перець червоний пекучий (на кінчику ножа)
- Імбир (свіжий натертий) - 1/3 ч. л.
- Сіль за смаком
Моркву і дайкон натріть на "корейської" тертці, додайте до них натертий часник, імбир, оцет і помніть руками, добре перемішайте.
Нагрійте рослинну олію до появи легкого димку, салат посипте червоним перцем, влийте розпечене масло і перемішайте, остудіть повністю в холодильнику.
Креветки і мідії нагрійте на сковороді з цукром і соусом близько 2-3 хвилин, поки вони не покриються карамеллю, остудіть повністю. Викладіть салат на блюдо, зверху розкладіть морепродукти. Можна перемішати їх з салатом. Посипте насінням гірчиці. Смачного!
Коментувати